Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η προσεγμένη ποιότητα κατασκευής και η πληρότητα του εξοπλισμού, χαρακτηρίζουν το εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών.

Το ωφέλιμο εσωτερικό πλάτος μεταξύ των θόλων των πίσω τροχών ανέρχεται στα 1.042 χλστ.

Peugeot 208 Van - Επιλογή που δικαιώνει τις προσδοκίες

15.409 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Για όσους επιθυμούν ένα κορυφαίο σε ποιότητα και τεχνολογικά χαρακτηριστικά, επαγγελματικό πόλης, η πρόταση της Peugeot Professionnel αποτελεί μια από τις πληρέστερες της ελληνικής αγοράς και μάλιστα με περιορισμένο Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.
Η εξαιρετική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, ο μεγάλος χώρος φόρτωσης, ο αποδοτικός πετρελαιοκινητήρας αλλά και η εξαιρετική σχέση τιμής – αξίας που διασφαλίζεται από τον πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, αποτελούν τα βασικά γνωρίσματα του άκρως επιτυχημένου εμπορικά, γαλλικού Mini-Vanette.  

¶νεση και ασφάλεια υπεράνω κριτικής
Ο οδηγός του Peugeot 208 Van θα αισθανθεί άνετα πίσω από το τιμόνι από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα χάρη στην εξαιρετική εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων. Παράλληλα, τα καθίσματα είναι αναπαυτικά ενώ ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας είναι εκ των πληρέστερων που μπορεί να βρει κανείς στην κατηγορία.  

Ωφέλιμος όγκος 1.062 λτ. 
Εντός του –προσβάσιμου και από τις πίσω πλευρικές θύρες- χώρου φόρτωσης του 208 Van μπορούν να φιλοξενηθούν φορτία βάρους έως και 328 κιλών ή όγκου έως και 1.062 λτ. με το ωφέλιμο μήκος του να ορίζεται στα 1.335 χλστ. 
 
Μέση κατανάλωση από 3,6 λτ./100χλμ.
Ο 1.600άρης πετρελαιοκινητήρας που αναλαμβάνει την κίνηση του γαλλικού Mini-Vanette αποδίδει ισχύ 75 ίππων ενώ, η μέση κατανάλωση καυσίμου του περιορίζεται έως και στα 3,6λτ./100χλμ. σύμφωνα με τον κατασκευαστή.