Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ελκυστικός σχεδιαστικά και με άνετους χώρους είναι ο εσωτερικός διάκοσμος της νέας γενιάς του Citroen C3 Entreprise.

Citroen C3 Entreprise - Κερδίζει τις εντυπώσεις και όχι μόνο…

15.384 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Με εξαιρετικές επιδόσεις σε όλους τους τομείς, το νέο γαλλικό Mini-Vanette έχει αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη και τις… εντυπώσεις και στην ελληνική αγορά ελαφρών επαγγελματικών, αυξάνοντας διαρκώς το μερίδιο αγοράς του. 
H μοντέρνα σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, ο πληρέστατος εξοπλισμός άνεσης / ασφάλειας καθώς και οι αποδοτικοί πετρελαιοκινητήρες με τους οποίους εφοδιάζεται το νέο C3 Entreprise, συνδυάζονται με πολύ καλές μεταφορικές επιδόσεις για τα δεδομένα της κατηγορίας των Mini-Vanettes. 

Σχεδίαση και εξοπλισμός που συναρπάζουν
Το γαλλικό Mini-Vanette είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο μοντέρνα σχεδιαστικά οχήματα της κατηγορίας του ενώ κορυφαίος κρίνεται και ο εξοπλισμός όλων των εκδόσεων του σε ότι αφορά στους τομείς άνεσης και ασφάλειας. Παράλληλα, οι επιβαίνοντες θα εκτιμήσουν τους μεγάλους χώρους και φυσικά την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής.

Ωφέλιμος όγκος φόρτωσης στα 936 λτ.
Με ωφέλιμο μήκος 1,1μ. και πλάτος 1,4μ., ο χώρος φόρτωσης του Citroen C3 Entreprise είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 330 κιλών ή όγκου έως και 936 λτ. ενώ, είναι προσβάσιμος και από τις πίσω πλευρικές θύρες του 5θυρου αμαξώματος που έχουν διατηρηθεί.
 
Εκπομπές CO2 από 96g/km!
Οι επιλογές με ισχύ 75 ή 99 ίππων του 1.600άρη BlueHDi κινητήρα του C3 Entreprise προσφέρουν σύμφωνα με τον κατασκευαστή μέση κατανάλωση από 3,7λτ./100χλμ. και εκπομπές CO2 από τα 96 g/km.