Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Κάτω από το δάπεδο του χώρου φόρτωσης του Panda Van έχει προβλεφθεί μια μικρή θήκη για αντικείμενα.

Αναλόγως τη έκδοσης και τον τύπο καυσίμου, οι κινητήρες του Fiat Panda Van αποδίδουν ισχύ από 70 – 85 ίππους.

Fiat Panda Van - Με ιταλικά -αστικά- γονίδια

15.392 Επισκέψεις στο άρθρο (15/1/2019)

Το Fiat Panda Van αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή στην κατηγορία των Mini-Vanettes καθώς εκτός των άλλων, είναι και η μοναδική πρόταση στην ελληνική αγορά σε αυτήν την υποκατηγορία, που διατίθεται και σε 4x4 εκδόσεις!
Παρά το μήκος των 3,6μ. του αμαξώματος του, το Fiat Panda Van είναι σε θέση να φιλοξενήσει μεγάλο όγκο φορτίων στο εσωτερικό του ενώ στον, νεανικό, καλαίσθητο και πλούσια εξοπλισμένο εσωτερικό της καμπίνας των επιβατών, προσφέρει υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας. 

¶νετο, ευέλικτο και με πολλαπλούς χώρους
Πέραν της ελκυστικής του σχεδίασης, ο εσωτερικός διάκοσμος του Panda Van προσφέρει άνετους χώρους για δύο επιβάτες και πλήθος μικροαντικειμένων ενώ στοιχεία όπως η ηλεκτρική υποβοήθηση «Dualdrive» του συστήματος διεύθυνσης, διευκολύνει αφάνταστα το έργο του οδηγού κατά την κίνηση εντός της πόλης.
 
Ωφέλιμο πλάτος 1.020 χλστ. μεταξύ των θόλων
Με μήκος 1.165 χλστ., πλάτος 1.220 χλστ. και ύψος 900 χλστ., ο χώρος φόρτωσης του Fiat Panda Van είναι σε θέση να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 505 κιλών με τον ωφέλιμο όγκο να ανέρχεται στο 1,0 κ.μ. 
 
Εκδόσεις 4x4 και πολλαπλοί τύποι καυσίμου
Χάρη στο σύστημα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης 4κίνησης, το Fiat Panda Van μπορεί να αποκτηθεί με μετάδοση της κίνησης και σε όλους τους τροχούς ενώ στους κινητήρες περιλαμβάνονται επιλογές με καύσιμο τη βενζίνη, το diesel ή και το φυσικό αέριο.