Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
elastika
Leasing

Οι αλλαγές στο εσωτερικό του οχήματος διασφαλίζουν τόσο την αισθητική αναβάθμιση (σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του Ranger) όσο και την αντοχή ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης.

Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει κίνηση στους πίσω τροχούς ή και στους τέσσερις τροχούς, με δυνατότητα επιλογής κοντών σχέσεων.

Εσωτερικό για σκληρή χρήση αλλά και ποιοτικό

30.089 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2019)

Αρκετές είναι και οι αλλαγές στο εσωτερικό του οχήματος που διασφαλίζουν τόσο την αισθητική αναβάθμιση σε σχέση με τις συμβατικές εκδόσεις του Ranger όσο και την αντοχή ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες χρήσης.
Επενδύσεις από δέρμα απαντώνται στα καθίσματα, στο εσωτερικό των θυρών αλλά και στο πάνω μέρος του ταμπλό, με χαρακτηριστικές τις ραφές μπλε απόχρωσης σε αυτά τα σημεία.
Παράλληλα, η Ford αναφέρει πως έχει τροποποιηθεί σημαντικά η δομή των καθισμάτων, με γνώμονα την βελτίωση της άνεσης που προσφέρουν.
Ο πίνακας οργάνων ενσωματώνει μια οθόνη πολλαπλών ενδείξεων με διαφορά «Driver Assist» στοιχεία ενώ πίσω στη βάση της κολόνας του τιμονιού συναντάμε τα ειδικά paddles, για την –σειριακή- εναλλαγή των σχέσεων στο νέο αυτόματο κιβώτιο, εφόσον ο οδηγός το επιθυμεί.
Στο ταμπλό δεσπόζει η 8άρα οθόνη αφής του  «SYNC 3» που ελέγχεται με χειρονομίες «pinch & swipe» και φέρει τεχνολογία sat-nav που αποδεικνύεται χρήσιμη σε διαδρομές off-road σε απομακρυσμένες περιοχές, ενώ παρέχει ακόμα και δυνατότητα καταγραφής σημείων πορείας κατά την εξερεύνηση μη χαρτογραφημένων περιοχών, καθώς και λειτουργία φωνητικών εντολών.