Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σημαντικά αναβαθμισμένοι και… ψηφιακοί θα είναι οι έλεγχοι για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα οχήματα.

Σχετικά με τα μεταχειρισμένα οχήματα

Αρκετές είναι και οι αλλαγές που αφορούν στον χώρο των μεταχειρισμένων οχημάτων καθώς μεταξύ άλλων θεσπίζονται μηχανισμοί ελέγχου για τα εισαγόμενα οχήματα, με υποχρεωτική τη κατάθεση σειράς βεβαιώσεων με ηλεκτρονικό τρόπο.
Θα απαιτείται από τους εμπόρους π.χ. η κατάθεση βεβαίωσης από την αρχή που εξέδωσε την ξένη άδεια κυκλοφορίας, στην οποία θα περιλαμβάνεται και η έγκριση τύπου με βάση την οποία ταξινομήθηκε το όχημα, τα στοιχεία κυβισμού του κινητήρα, των εκπομπών CO2 και της οδηγίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, τν ημερομηνία πρώτη ταξινόμησης αλλά και τον προηγούμενο ιδιοκτήτη.
Επίσης θα απαιτείται η βεβαίωση επίσημου αντιπροσώπου (εθνικού διανομέα) της χώρας μας, για τις ανακλήσεις που έχουν γίνει στο όχημα, για τα διανυθέντα χιλιόμετρα και αυτές που τυχόν εκκρεμούν, καθώς και βεβαίωση του ΚΤΕΟ της χώρας προέλευσης στην οποία θα περιλαμβάνονται στοιχεία για το πότε έπρεπε να γίνουν οι έλεγχοι και αν αυτοί πραγματοποιήθηκαν, αν ήταν επιτυχείς, πόσα διανυθέντα χιλιόμετρα είχε το όχημα σε κάθε έλεγχο κ.ο.κ.
 
 

 

ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ