Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

στην ελλαδα & στον κοσμο - ρεπορταζ

Η άνοδος στις πωλήσεις των βαρύτερων οχημάτων δεν ήταν αρκετή, καθώς η συνεχιζόμενη πτώση στις ταξινομήσεις των ελαφρών, έφερε αρνητικό πρόσημο στην Ε.Ε. για 11 σερί μήνες.

Στο -19,8% οι ευρωπαϊκές πωλήσεις στο 5μηνο

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022

Η βελτιωμένη επίδοση στις πωλήσεις φορτηγών και λεωφορείων, δεν ήταν αρκετή για να αντιστρέψει την εικόνα των ευρωπαϊκών ταξινομήσεων επαγγελματικών οχημάτων, με την αγορά να σημειώνει πτώση για 11 συνεχείς μήνες και να βρίσκεται στο -19,8% στο πρώτο πεντάμηνο του έτους.

Στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος», στην Αγία Παρασκευή Αττικής, βρίσκεται ο πρώτος στη χώρα σταθμός ανεφοδιασμού μικρών οχημάτων υδρογόνου.

Ο 1ος σταθμός υδρογόνου στην Ελλάδα

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022

Ο 1ος σταθμός ανεφοδιασμού οχημάτων με υδρογόνο της χώρας μας είναι γεγονός. Βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του ΕΚΕΦΕ «Δημόκριτος» και χρησιμοποιεί πρωτοποριακή τεχνολογία από την Ελλάδα, που σύντομα πρόκειται να εφαρμοστεί και στα βαρέα οχήματα.

Aκυρος κηρύχθηκε τελικά ο διαγωνισμός για τα 100 υβριδικά αστικά λεωφορεία σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη. Διατηρείται ο διαγωνισμός για τα υπόλοιπα 650 ηλεκτρικά ή φυσικού αερίου οχήματα.

Ακυρώθηκε ο διαγωνισμός για τα υβριδικά λεωφορεία Αθήνας & Θεσσαλονίκης

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2022

Με σχετική απόφαση του γ.γ Μεταφορών, κ. Ξιφαρά, κηρύχθηκε και τυπικά ως άγονο το μέρος του διαγωνισμού για την προμήθεια του νέου στόλου αστικών λεωφορείων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, που αφορά στην προμήθεια 100 υβριδικών οχημάτων (από τα 770 συνολικά που προβλέπονται).

Διαβάστε την ιστορία, που μοιάζει βγαλμένη από σενάριο ταινίας, αναφορικά με την εισαγωγή στις ΗΠΑ του Ford Transit Connect.

O «φόρος του κοτόπουλου» που καίει τη Ford

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2021

Αντιμέτωπη με τεράστιο πρόστιμο βρίσκεται η Ford στις ΗΠΑ, λόγω ενός «τεχνάσματος» που χρησιμοποιεί για να πληρώνει μικρότερους δασμούς για την εισαγωγή του Transit Connect. Δείτε τι σκαρφίστηκαν οι άνθρωποι της εταιρείας και τι λένε οι Αρχές που τους «τσάκωσαν».