Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η διαδικασία εξέλιξης του νέου L200 διήρκεσε συνολικά 28 μήνες και περιλάμβανε εξαντλητικές δοκιμές κάτω από αντίξοες εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες.

Μακρά περίοδος εντατικής εξέλιξης

Οι διαδικασίες εξέλιξης του νέου L200 διήρκεσαν συνολικά 28 μήνες κατά τη διάρκεια των οποίων, η ιαπωνική εταιρεία το υπέβαλε σε εξαντλητικές δοκιμές τόσο σε εργαστηριακό επίπεδο όσο και σε πραγματικές συνθήκες, διανύοντας εκατομμύρια χιλιόμετρα κάτω από τις πιο αντίξοες εδαφικές και κλιματολογικές συνθήκες σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι η δημιουργία ενός ομοιογενούς συνόλου με ιδιαίτερα κομψή και ελκυστική σχεδίαση αμαξώματος όπου κυριαρχεί η νέα μάσκα, μυώδης προφυλακτήρας και τα εντελώς νέα φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω. 
Με τον αεροδυναμικό συντελεστή (Cd) να μειώνεται στο 0,40 (από 0,46) το νέο L200 έχει να επιδείξει μεταξύ άλλων μειωμένες εκπομπές ρύπων που πλέον ξεκινούν από τα 169 g/km, έναντι 199g/km για το προηγούμενο μοντέλο την ίδια στιγμή που οι αντίστοιχες επιδόσεις του ανταγωνισμού κυμαίνονται από τα 180 – 265g/km. 
Χαρακτηριστικό στοιχείο της νέας σχεδιαστικής ταυτότητας του L200 είναι η καμπύλη «J-Line» στο πίσω τμήμα της καμπίνας των επιβατών που έχει τροποποιηθεί, με αποτέλεσμα τη βελτίωση τόσο των χώρων στο εσωτερικό για τους πίσω επιβάτες όσο και του ωφέλιμου μήκους του χώρου φόρτωσης. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mitsubishi - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ