Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το νέο Mitsubishi L200 αποδεικνύεται ιδιαίτερα σταθερό και άνετο στον αυτοκινητόδρομο ενώ…

… και εκτός δρόμου ο οδηγός θα εκτιμήσει το γρήγορο σύστημα διεύθυνσης, την πολύ καλή ρύθμιση της ανάρτησης και το εξαιρετικό σύστημα 4κίνησης…

… που πλέον ελέγχεται μέσω ενός περιστροφικού επιλογέα στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας.

Πιο άκαμπτο πλαίσιο, περισσότερα ηλεκτρονικά συστήματα

Η δομή του πλαισίου τύπου «σκάλας» των προηγούμενων γενιών του L200 διατηρήθηκε και στο υπάρχον μοντέλο ωστόσο, η ακαμψία του έχει αυξηθεί κατά 7% σε σχέση με τον προκάτοχο του, με σαφή οφέλη στην βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος, κάτω από όλες τις συνθήκες.
Επιπρόσθετα, το πατενταρισμένο σύστημα ασφαλείας «RISE» (Reinforced Safety Impact Evolution) της Mitsubishi καθιστά τον κλωβό ασφαλείας της καμπίνας των επιβατών εξαιρετικά ανθεκτικό στην παραμόρφωση.
Επιπρόσθετα, αξίζει να αναφερθούμε στον πληρέστατο –πλέον- εξοπλισμό των ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου της οδικής συμπεριφοράς του οχήματος που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων στοιχεία όπως τα Lane Departure Warning, Trailer Stability Assist, Hill Start Assist, Active Stability & Traction Control, Brake Assist, Brake Over-Ride, ABS, Electronic Brake Force Distribution, Emergency Stop Signal κ.ά.
Στην πράξη, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε πως το νέο L200, με το εξαιρετικό σύστημα 4κίνησης «Super Select 4WD ΙΙ» μόνιμα στη θέση «4H», είναι σε θέση να κινηθεί με άνεση τόσο σε υψηλές ταχύτητες στον αυτοκινητόδρομο όσο και σε ιδιαίτερα αντίξοες εκτός δρόμου διαδρομές. Οι αναρτήσεις έχει ρυθμιστεί με γνώμονα την άνεση των επιβατών και τη βελτίωση της ευστάθειας του οχήματος.
Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως το νέο L200 διατηρεί τις εντυπωσιακές εκτός δρόμου ικανότητες του την ίδια στιγμή που, η ακτίνα στροφής του έχει μειωθεί στα 5,7μ., γεγονός που εγγυάται την εξαιρετική ευελιξία του. 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mitsubishi - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ