Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η τροποποιημένη μάσκα είναι μια από τις πολλαπλές σχεδιαστικές αλλαγές της V-Class… που διακρίνεται για το δυναμισμό και την καλαισθησία της από όλες τις οπτικές γωνίες.

Στον υπερθετικό βαθμό!

21.251 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Είτε αναφερόμαστε στην ελιτίστικη σχεδίαση αμαξώματος και Με ελιτίστικη σχεδίαση μέσα – έξω, άνεση και ασφάλεια από άλλο… επίπεδο και κορυφαίο τεχνολογικό υπόβαθρο, η νέα V-Class αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά δείγμα της αλματώδους εξέλιξης της αυτοκίνησης.

Κατά τη διάρκεια της 5ετούς μόνο ιστορίας της (παρουσιάστηκε το 2015), η V-Class έχει εξελιχθεί σε ένα από τα μεγαλύτερα… success stories της Mercedes-Benz με περίπου 210.000 πωλήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο και ταχύτατη αύξηση πωλήσεων / μεριδίων στις αγορές της Ασίας. Παράλληλα, αξίζει να αναφέρουμε πως αποτελεί ένα από τα οχήματα με το μικρότερο ηλιακά (!) κοινό στην γκάμα της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας. 
Με βάση τα προαναφερθέντα, ήταν σαφές πως η Mercedes-Benz σύντομα θα προχωρούσε στην ανανέωση του πολυθέσιου οχήματος της και πλέον, η πλήρως αναβαθμισμένη νέα V-Class φαντάζει πληρέστερη και πιο καλαίσθητη από ποτέ, διατηρώντας αναλλοίωτες τις βασικές της «αξίες» που δεν είναι άλλες από την κορυφαία ποιότητα, πολυτέλεια, άνεση και ασφάλεια που προσφέρει στους επιβάτες της. Παράλληλα, η σχεδίαση της είναι πλέον πιο δυναμική και καλαίσθητη. 
Σύμφωνα με τη Mercedes-Benz, η V-Class αποτελεί το ιδανικό όχημα για οικογένειες με δύο ή περισσότερα παιδιά, άτομα που επιθυμούν να ξεφεύγουν συχνά από τις καθημερινές δραστηριότητες τους μεταφέροντας εξοπλισμό για διάφορες δραστηριότητες, εταιρείες που σχετίζονται με τη μεταφορά προσωπικού (παρέχοντας ακόμη και υπηρεσίες VIP επιπέδου) αλλά και επαγγελματίες που επιθυμούν ένα μόνο όχημα τόσο για τις επαγγελματικές όσο και τις προσωπικές τους δραστηριότητες. 

Νέα πιο δυναμική και κομψότερη σχεδίαση
Αν και εκ πρώτης όψεως, οι αλλαγές δεν είναι άμεσα αισθητές, η νέα V-Class έχει να επιδείξει έναν πλήρως τροποποιημένο εμπρός προφυλακτήρα με μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα ενώ και η μάσκα έχει τροποποιηθεί περιλαμβάνοντας στοιχεία όπως κυψελωτό κάλυμμα, που στις κορυφαίες «AMG Line» εκδόσεις φέρει ειδικές χρωμιωμένες πινελιές. Παράλληλα, έχουν προστεθεί νέοι χρωματικοί συνδυασμοί καθώς και νέες ζάντες αλουμινίου, που προσδίδουν έναν έντονο δυναμισμό στο –ενός όγκου- αμάξωμα της V-Class, παρά τις… σεβαστές διαστάσεις του (από 4,89 – 5,37μ.).