Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Από το 1996 όταν και παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του Actros, η Mercedes-Benz Trucks έχει διαθέσει περισσότερες από 1 εκ. εκδόσεις του σε παγκόσμιο επίπεδο!

Παράλληλα, ο εσωτερικός διάκοσμος έχει να επιδείξει αρκετές τροποποιήσεις μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε το σύστημα φωτισμού με τις 138 -πολύχρωμες- λυχνίες LEDs στην οροφή της καμπίνας.

Νέα συλλεκτική έκδοση Mercedes-Benz Actros

Στην προσεχή 66η ΙΑΑ, η Mercedes-Benz αναμένεται να παρουσιάσει μια συλλεκτική – επετειακή έκδοση του Actros με βασικά της γνωρίσματα τι άλλο; την ασφάλεια, την άνεση και την αποδοτικότητα. 
Σε σχέση με τις συμβατικές εκδοχές του Actros, η επετειακή έκδοση έχει να επιδείξει πολλαπλές επενδύσεις από χρώμιο και ανοξείδωτο χάλυβα, προβολείς bi-xenon, ειδικά αεροδυναμικά βοηθήματα καθώς και το ειδικό λογότυπο την… περίσταση, σε διάφορα σημεία της καμπίνας. 
Στο εσωτερικό της καμπίνας, τις εντυπώσεις κερδίζει ένα ειδικό σύστημα φωτισμού με 138 λυχνίες LEDs στην οροφή του οχήματος, με τον οδηγό να μπορεί να επιλέξει το… χρώμα, αναλόγως της διάθεσης του. 
Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, το επετειακό Actros εφοδιάζεται με τις πιο προηγμένες τεχνολογικές καινοτομίες όπως το Active Brake Assist 4 (διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο του 2016) αλλά και τα Proximity Control Assist, Sideguard Assist, Lane Assistant, Attention Assist κ.ο.κ. 

  • Ένας από τους παράγοντες στον οποίο η Mercedes-Benz δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα κατά την εξέλιξη των φορτηγών οχημάτων της δεν είναι άλλος από την ασφάλεια που προσφέρουν τόσο στον οδηγό και το φορτίο όσο και στους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου. 
    Προκειμένου να αναβαθμίσει σημαντικά τα επίπεδα ασφάλειας του κορυφαίου εκπροσώπου της, η Mercedes-Benz παρουσίασε αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες που εμπλουτίζουν τα ηλεκτρονικά συστήματα του Actros. Ας τις δούμε αναλυτικότερα… 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ