Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Μείωση κατανάλωσης έως και 6% σε όλες τις εκδόσεις του Actros

Μια από τις σημαντικότερες βελτιώσεις στη γκάμα των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων της Mercedes-Benz για το 2016, που θα παρουσιαστεί επίσημα κατά τη διάρκεια της προσεχούς ΙΑΑ τον Σεπτέμβριο, είναι η βελτίωση της κατανάλωσης καυσίμου, με παράλληλη αύξηση της αποδοτικότητας των κινητήρων. 
Χαρακτηριστικά, αξίζει να αναφέρουμε πως η νέα γενιά του 6κύλινδρου ΟΜ 470 έχει δεχθεί πολυάριθμες επεμβάσεις με στόχο τη μείωση της μέσης κατανάλωσης καυσίμου του. Παράλληλα, μια νέα –κορυφαία σε ισχύ- έκδοση με 456 ίππους είναι γεγονός. 
Μεταξύ των επεμβάσεων αυτών αξίζει να αναφέρουμε τις μειωμένες τριβές μεταξύ των μηχανικών του μερών, την βελτίωση της λειτουργίας του 12τάχυτου αυτόματου κιβωτίου Mercedes-Benz PowerShift 3 όπως αντίστοιχα του εξελιγμένου «αυτόματου πιλότου» PPC (Predictive Powertrain Control).
Επιπρόσθετα, αρκετές είναι και οι τροποποιήσεις στα αεροδυναμικά βοηθήματα του Actros, πάντα με γνώμονα τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.

  • Ένας από τους παράγοντες στον οποίο η Mercedes-Benz δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα κατά την εξέλιξη των φορτηγών οχημάτων της δεν είναι άλλος από την ασφάλεια που προσφέρουν τόσο στον οδηγό και το φορτίο όσο και στους υπόλοιπους χρήστες του οδικού δικτύου. 
    Προκειμένου να αναβαθμίσει σημαντικά τα επίπεδα ασφάλειας του κορυφαίου εκπροσώπου της, η Mercedes-Benz παρουσίασε αρκετές τεχνολογικές καινοτομίες που εμπλουτίζουν τα ηλεκτρονικά συστήματα του Actros. Ας τις δούμε αναλυτικότερα… 

 

ΦΟΡΤΗΓΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Mercedes-Benz - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ