Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Σε νέα διάσταση!

9.497 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2016)

Η VW αποφάσισε να εξελίξει από μόνη της το νέο Crafter και τα πρώτα συμπεράσματα που είχαμε από την επαφή μας μαζί του στην πόλη Αλμερία του ισπανικού νότου, καθιστούν σαφές πως τα κατάφερε με απόλυτη επιτυχία.

Η νέα γενιά του Volkswagen Crafter έχει εξελιχθεί από… λευκό χαρτί και με βάση τα πρώτα δεδομένα που έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, προσφέρει αυξημένο ωφέλιμο φορτίο, μεγαλύτερο όγκο φόρτωσης, βελτιωμένες εξωτερικές διαστάσεις και πολλαπλά –προηγμένα- συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε κατά την πρώτη μας επαφή με αυτό στην πόλη Αλμερία.
Παράλληλα, το νέο Crafter εμφανίζεται σημαντικά πιο πρακτικό και φιλικό προς τον χρήστη με εξαιρετική σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού ενώ, ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην μείωση του Συνολικού Κόστους Ιδιοκτησίας του.
Το εντελώς νέο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις προσεχτικά σχεδιασμένες αναρτήσεις, το ηλεκτρομηχανικά (!) ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης και τα πολλαπλά ηλεκτρονικά συστήματα ασφάλειας, έχουν αναβαθμίσει σημαντικά την οδική συμπεριφορά του νέου Crafter ενώ την ίδια στιγμή, η σχεδίαση του αμαξώματος του, έχει επιφέρει και τη μείωση του αεροδυναμικού συντελεστή στο 0,33 που είναι και η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας σύμφωνα με την Volkswagen.
Τέλος, εντελώς νέοι είναι και οι κινητήρες πετρελαίου με τους οποίους εφοδιάζεται ενώ θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς (4MOTION) μέσω χειροκίνητων ή αυτόματων κιβωτίων ταχυτήτων.