Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ένα για τα πάντα!

6.631 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2016)

Η κορυφαία έκδοση «L4H3», το μεγαλύτερου σε διαστάσεις εκπροσώπου της Peugeot Professionnel, του Boxer, είναι ουσιαστικά ένα… φορτηγό μεταμφιεσμένο σε ελαφρύ επαγγελματικό με συνολικό όγκο φόρτωσης της τάξης των 17,0κ.μ.!

ΗPeugeot διαθέτει μια από τις πληρέστερες γκάμα –και στην ελληνική αγορά- στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα ωστόσο, το Boxer αποτελεί μακράν την κορυφαία σε διαστάσεις και μεταφορικές δυνατότητες επιλογή.
Διαθέσιμο με 4 μήκη αμαξώματος από 4.963 – 6.363 χλστ. και τρία ύψη οροφής από 2.254 – 2.760 χλστ., το Peugeot Boxer είναι σε θέση να μεταφέρει φορτία με όγκο από 8,0 – 17,0 κ.μ. και βάρος έως και 1.870 χλστ.
Πέραν αυτού, το Boxer δεν παύει να διακρίνεται για την ουδέτερη και ασφαλή οδική συμπεριφορά του κάτω από όλες τις συνθήκες ενώ την ίδια στιγμή, πληρέστατος είναι και ο εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας που προσφέρει στον οδηγό και τους επιβάτες του.

Αξίζει να γνωρίζετε
Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ για τις πωλήσεις ελαφρών επαγγελματικών της ελληνικής αγοράς στο 10μηνο του 2016, η κατηγορία των μεγάλων Van όπου και ανήκει το Peugeot Boxer, έχει να επιδείξει αύξηση πωλήσεων κατά 41,98% σε σχέση με το 10μηνο του 2015.
Αντίστοιχα, με 51 νέες ταξινομήσεις, το Boxer έχει υπερδιπλασιάσει (+104,00%) τις επιδόσεις του και έχει συμβάλει στην αναρρίχηση της Peugeot PRofessionnel στην κορυφαία 5άδα της λίστας με τις πιο εμπορικές εταιρείας της αγοράς (393 νέες ταξινομήσεις).
 

  • Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία «MINI MOKE - Αφοί Λαουράκη ΕΠΕ» (www.minimoke.gr), Επίσημο Διανομέα και Επισκευαστή Peugeot στην Αγ. Παρασκευή, που μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με το συγκεκριμένο Peugeot Boxer L4H3, το οποίο αξίζει να σημειώσουμε πως είναι και το πρώτο, από τη νέα γενιά του μοντέλου, που διατίθεται στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στην εταιρεία εισαγωγών και εμπορίας ανταλλακτικών Καψάλης (www.kapsalis-french-parts.car.gr).