Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Με πολλούς «άσσους στο μανίκι»!

14.233 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Οδηγούμε το νέο Ford Transit στη Σουηδία το οποίο, πιο «έξυπνο» και «connected» από ποτέ, είναι σε θέση να αναβαθμίσει κάθετα την αποδοτικότητα του ιδιοκτήτη του!

Kατά τη διάρκεια της πανευρωπαϊκής του παρουσίασης στου εκπροσώπους του διεθνούς Τύπου, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε τη νέα γενιά του Ford Transit που μόλις ξεκίνησε την εμπορική της πορεία και στην ελληνική αγορά.
Με περισσότερες από 4.600 τροποποιήσεις σε όλους τους τομείς μεταξύ των οποίων αξίζει να αναφέρουμε και την προσθήκη πολλαπλών νέων τεχνολογικών καινοτομιών, την ύπαρξη εκδόσεων με μετάδοση της κίνησης στους εμπρός, τους πίσω ή και τους τέσσερις τροχούς, τη σημαντική μείωση του απόβαρου του λόγω της εξέλιξης του σε «ψηφιακό περιβάλλον», την προσθήκη ενός νέου αυτόματου κιβωτίου 10 σχέσεων κ.ά.
Παράλληλα, η Ford πρωτοστατεί στην προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους των πελατών της μέσω της χρήσης του νέου Transit με την εξέλιξη πολλαπλών νέων υπηρεσιών τηλεματικής ενώ την ίδια στιγμή προσφέρει για πρώτη φορά και υβριδικές (EcoBlue Hybrid) εκδόσεις του Transit.
Στις σελίδες που ακολουθούν μπορείτε να βρείτε γιατί η εταιρεία ανακοινώνει πως το νέο Transit είναι το «εξυπνότερο», πιο αποδοτικό και «συνδεδεμένο» ελαφρύ επαγγελματικό που κατασκεύασε ποτέ.