Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο EcoBlue κινητήρας των 2,0λτ. αποδίδει ισχύ από 105 έως 185 ίππων ενώ θα προσφέρεται και σε υβριδικές εκδόσεις.

Παράλληλα, σύντομα θα είναι διαθέσιμες και στην ελληνική αγορά εκδόσεις με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων.

Με ισχύ έως 185hp και μείωση κατανάλωση έως 8%!

14.226 Επισκέψεις στο άρθρο (15/10/2019)

Το νέο Transit εφοδιάζεται με αναβαθμισμένες εκδόσεις του 2,0λιτρου EcoBlue πετρελαιοκινητήρα με ισχύ 105, 130, 170 ή 185 ίππων και μέγιστη ροπή από 360 – 415 Nm αντίστοιχα.
Με βάση τα όσα ανακοινώνει η εταιρεία, οι εναρμονισμένοι με το πρότυπο μέτρησης κατανάλωσης WLTP κινητήρες έχουν να επιδείξουν μειωμένη κατανάλωση κατά 3% σε σχέση με την προηγούμενη γενιά του μοντέλου ενώ, οι νέες υβριδικές εκδόσεις του Transit προσφέρουν περαιτέρω μείωση της κατανάλωσης έως και κατά 8%.
Σε αυτό συμβάλλουν σημαντικά παράγοντες όπως η μείωση του συνολικού απόβαρου του οχήματος, το νέο ηλεκτρικά ελεγχόμενο σύστημα διεύθυνσης (EPAS), η ύπαρξη του συστήματος Auto-Start-Stop κ.ά.
Παράλληλα, εκτός του χειροκίνητου και του αυτόματου κιβωτίου των έξι σχέσεων, μέσα στον Μάρτιο αναμένεται να ξεκινήσει και στην ελληνική αγορά η διάθεση εκδόσεων του νέου Transit με το νέο «Selectshift» αυτόματο κιβώτιο των 10 σχέσεων στις εκδόσεις RWD.
Μάλιστα, ο οδηγός θα μπορεί να επιλέξει μεταξύ προκαθορισμένων προφίλ λειτουργίας του συστήματος μετάδοσης της κίνησης (Normal, Eco, Slippery, Mud, Tow Mode), αναλόγως του οδοστρώματος, της ύπαρξης trailer, αν το όχημα φέρει σύστημα τερακίνησης κ.ά.