ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε συνεργείο φορτηγών, νταλικών & σιλοφόρων στον Ασπρόπυργο

ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε συνεργείο φορτηγών, νταλικών & σιλοφόρων στον Ασπρόπυργο

ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε συνεργείο φορτηγών, νταλικών & σιλοφόρων στον Ασπρόπυργο

4530 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 15/7/2021

ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε συνεργείο φορτηγών, νταλικών & σιλοφόρων στον Ασπρόπυργο. Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης και επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες.

 

Διαθέτοντας ένα σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο και εξειδικευμένο συνεργείο φορτηγών καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζετε στο φορτηγό ή την νταλίκα σας.

Κοινοποίησέ το »


Η εταιρεία  Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε, ιδρύθηκε από τον Πέτρο Τσιντσιλώνη το 1972. Έκτοτε οι δύο υιοί του οι οποίοι εργάζονταν στην εταιρεία αποκομίζοντας γνώσεις και εμπειρία στις επισκευές νταλικών, συνέχισαν το έργο του και την πορεία του και το 2005 η εταιρεία μεταβιβάσθηκε σε αυτούς.

Η εξελικτική πορεία της επιχείρησης συνεχίστηκε με την αναβάθμιση των γνώσεων και της εμπειρίας και των δύο μελών μέσω παρακολούθησης σεμιναρίων και τεχνικών δειγμάτων και με την απόκτηση έγκυρων πιστοποιήσεων και διπλωμάτων εγκεκριμένων από το ελληνικό κράτος.

Η εταιρεία άρχισε να δραστηριοποιείται και σε άλλους τομείς όπως: η επισκευή παντός τύπου βυτίων, σιλοφόρων, τρακτόρων και ειδικών κατασκευών πάνω σε αυτά. Το 2019 η εταιρεία αναβαθμίστηκε ακόμα περισσότερο σε υπηρεσίες, αφού μπήκε και στο χώρο της επισκευής σκαφών αναψυχής (yacht).

Έκτοτε η πορεία της εταιρείας είναι διαρκώς ανοδική…

Στις άρτια εξοπλισμένες εγκαταστάσεις επί της οδού Αγίας Παρασκευής 18 στον Ασπρόπυργο λειτουργεί ένα πλήρως οργανωμένο συνεργείο, επανδρωμένο με εξειδικευμένο προσωπικό, άριστα εκπαιδευμένο, έτοιμο να καλύψει κάθε σας ανάγκη με υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Βελτιώσεις από την  Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε
Βελτίωση οδικής συμπεριφοράς με τις ανάλογες μετρήσεις και τις απαιτήσεις του συρμού σας. Επιτυγχάνουν και σωστή κατανομή κατ` άξονα και ομοιόμορφη φθορά ελαστικών μα τα ανάλογα ζυγολόγια που θα σας ζητήσουν.

Με γνώμονα την ασφαλή λειτουργία της νταλίκας σας, το συνεργείο Αφοί Π. Τσιντσιλώνη Ο.Ε. πραγματοποιεί βελτιώσεις οδικής συμπεριφοράς επικαθήμενων και συρόμενων νταλικών, που σας επιτρέπουν να απολαύσετε τα οδικά σας ταξίδια χωρίς άγχος.

Έχοντας σαν πολύτιμο οδηγό τη μακρόχρονη εμπειρία τους, πραγματοποιούν τη σχετική διάγνωση στο όχημά σας και προβαίνουν στην καλύτερη δυνατή λύση για αυτό.

Ακόμη, διασφαλίζουν ότι υπάρχει σωστή κατανομή φορτίων πάνω στους άξονες καθώς και στους τράκτορες, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Ειδικές Κατασκευές για Φορτηγά
Το συνεργείο αναλαμβάνει ειδικές κατασκευές σιδήρουαλουμινίου & inox για φορτηγά οχήματα, με υπευθυνότητα και συνέπεια.

Εξασφαλίστε μεγάλη αντοχή και υψηλή αισθητική, με ειδικές ανοξείδωτες κατασκευές στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Μετατροπές από την  Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε
Το έμπειρο έμψυχο δυναμικό του συνεργείου Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. αναλαμβάνει μετατροπές συστημάτων φορτηγών αυτοκινήτων από διαξονικά σε τριαξονικά, για αλλαγή χρήσης από τους ιδιοκτήτες τους.
Ακόμα, πραγματοποιούνται και υψομετρικές μετατροπές ανάλογα με τη ζεύξη που υπάρχει με το βυτίο, πάντα με κορυφαία εξυπηρέτηση και στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Ανταλλακτικά
Στο συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. θα βρείτε γνήσια ανταλλακτικά για το όχημά σας, από επώνυμους οίκους όπως JOST, SAF, MONROE, SACHS, BPW και GF.

Διατηρήστε ψηλά την απόδοση του φορτηγού ή του τράκτορά σας, εμπιστευόμενοι την έμπειρη ομάδα του συνεργείου και την εγγύηση ποιότητας των κορυφαίων brands.

Κοινοποίησέ το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

 • Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Η εταιρεία Σ. Λογοθέτης & ΣΙΑ Ο.Ε., δραστηριοποιείται στην επισκευή κρεμαγιερών και υδραυλικών τιμονιών (υδραυλικών συστημάτων διεύθυνσης), καθώς και κιβωτίων ταχυτήτων - σασμάν, για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η υψηλή εξειδίκευσή και η μακροχρόνια παρουσία τους αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα των εργασιών.
    210 34 22 310 Περισσότερα
 • ΓΕΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε.

  Το συνεργείο ΓΕΡΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΙΩΑΝΝΗΣ Ο.Ε. αναλαμβάνει από το 1975 Ευθυγραμμίσεις, Ζυγοσταθμίσεις, Service σε όλους τους τύπους, Φορτηγών, Λεωφορείων, Τετραξονικών, Επιβατικών και τον ηλεκτρονικό έλεγχο Φορτηγών και Επιβατικών.
   210 5595742 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΤΣΙΝΤΣΙΛΩΝΗ Ο.Ε

  Το συνεργείο Αφοί Τσιντσιλώνη Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο της συντήρησης & επισκευής φορτηγών και νταλικών εδώ και αρκετά χρόνια προσφέροντας εγγυημένες και οικονομικές υπηρεσίες. Διαθέτουν σύγχρονο, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και μπορούν να ανταπεξέλθουν σε εργασίες και τυχόν προβλήματα που αντιμετωπίζει το όχημα σας.
   2105579382 Περισσότερα
 • ΠΡΑΣΣΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

  Το Ηλεκτρολογείο Prassas Τeam αναλαμβάνει την επισκευή και την συντήρηση φορτηγών. Προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και καινοτομίας στους τομείς ηλεκτρονικών παροχών & αξεσουάρ φορτηγών και αυτοκινήτων.
   210 5582350, 2105582351 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ

  Το συνεργείο DAF SERVICE ΑΦΟΙ ΧΑΤΖΗΣΤΑΜΑΤΙΟΥ  με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής,  δραστηριοποιείται από το 1988 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων με εξειδίκευση στα Φορτηγά DAF καθώς και στην πώληση ανταλλακτικών.

   2105822045, 6936901610 Περισσότερα
 • PAPALOUKAS EXHAUST

  Για εξατμίσεις φορτηγών, μηχανημάτων, πούλμαν και Ι.Χ εμπιστευτείτε την PAPALOUKAS EXHAUST. Με εμπειρία, τεχνογνωσία και άρτια καταρτισμένο προσωπικό, η εταιρεία με έδρα τον Ασπρόπυργο αναλαμβάνει ότι έχει να κάνει με την εξάτμιση και τον καταλύτη του φορτηγού σας.
   2105590860 Περισσότερα
 • ΔΡΟΣΟΣ SERCICE VOLVO

  Με 22 χρόνια εμπειρία στο χώρο της επισκευής και συντήρησης φορτηγών Volvo, το συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ Service, με σύγχρονο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού, παρέχοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες & γνώσεις του.
   2130251127 Περισσότερα
 • ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ

  Στο πλήρες εξοπλισμένο ηλεκτρολογείο φορτηγών ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΑΣΣΑΣ βρίσκονται όλα τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία ώστε να εντοπιστούν βλάβες και δυσλειτουργίες του φορτηγού σας. Κλείνει 40 χρόνια λειτουργίας και είναι δίπλα σας σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
   2105596304 Περισσότερα
 • ΑΦΟΙ ΣΤΑΥΡΑΚΗ

  Το συνεργείο Αφοί Σταυράκη, ο "Τζίμης" είναι το 1ο εξουσιοδοτημένο συνεργείο φορτηγών στην Ελλάδα στο δίκτυο της Volvo Hellas. Ειδικεύονται επί σειρά ετών στην επισκευή και συντήρηση των φορτηγών της Volvo, ενώ παράλληλα δραστηριοποιούνται και στην εμπορία οχημάτων και ανταλλακτικών.
   2105551568 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • ΒΟΤΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

  Το μηχανουργείο Κωνσταντίνος και Σπύρος Βοτανοπουλος παρέχει άριστες υπηρεσίες ενώ το προσωπικό διαθέτει σημαντική εμπειρία σε επισκευαστικές λειτουργίες και σε ανακατασκευές δίσκων, ταμπούρων και βολάν.

    2105722453 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ -

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα
 • ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ

  Για πάνω από 25 χρόνια το συνεργείο ΧΟΝΔΡΟΣ- ΖΟΥΜΠΟΣ είναι το όνομα που εμπιστεύεστε για όλες τις ανάγκες επισκευής και συντήρησης του φορτηγού Scania. Το εξειδικευμένο συνεργείο εγγυάται ποιοτικό service για παντός τύπου φορτηγά Scania.
   6936959239, 6948835006  Περισσότερα
 • MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ

  Service με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία για 30 χρόνια σε αντλίες μπεκ Turbo. Εξοπλισμός, διαρκής εκπαίδευση, ποιοτική παροχή υπηρεσιών, hi-tech διαγνώσεις, γνήσια ανταλλακτικά και κινητό 24ωρο συνεργείο. Όλα αυτά στο συνεργείου MANTIΝΙΩΤΗΣ ΞΑΝΘΙΠΠΟΣ.
   2105595025  Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • POWER CLEAN

  Η εταιρεία Power Clean βασίζετε στην τεχνογνωσία αλλά και στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει στον τομέα της απολίπανσης μεταλλικών εξαρτημάτων και στην κατασκευή ειδικών συσκευών καθαρισμού. Καθαρισμός DPF, ψυγείων, τεποζίτων & εξαρτημάτων με top εξοπλισμό !
   210 5584319 Περισσότερα
 • ΒΙΑΞΩΝ

  Η ΒΙΑΞΩΝ είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ασχολήθηκε με κατασκευές επισκευές & μεταποιήσεις κεντρικών αξόνων μετάδοσης κίνησης. Με εφόδια την πολύχρονη εμπειρία, την σταθερή ποιότητα στην εργασία, τον κατάλληλο εξοπλισμό και την γκάμα ανταλλακτικών από μεγάλες ευρωπαϊκές εταιρίες, υπάρχει δυνατότητα κάλυψης των αναγκών κάθε πελάτη.
   210 514 2230 Περισσότερα