Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Δρόσος εξειδικευμένο συνεργείο Volvo στον Βοτανικό.

Δρόσος εξειδικευμένο συνεργείο Volvo στον Βοτανικό.

Δρόσος εξειδικευμένο συνεργείο Volvo στον Βοτανικό

15 092 Επισκέψεις στο άρθρο

Δρόσος εξειδικευμένο συνεργείο Volvo στον Βοτανικό. Εξειδικευμένο Συνεργείο Volvo. Service με υψηλή τεχνογνωσία και εμπειρία για πάνω από 22 χρόνια. Στην συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ όλες οι εργασίες τελούνται κάτω από αυστηρό έλεγχο, τηρώντας όλες τις προδιαγραφές που δίνει ο κατασκευαστής.

ILEP
ΔΡΟΣΟΣ ΙΑΚΩΒΟΣ

Δρόσος εξειδικευμένο συνεργείο Volvo στον Βοτανικό

  Κοινοποίησέ το »

 • Εξειδικευμένο προσωπικό
 • Service Φορτηγών Volvo
 • Επισκευή & Συντήρηση μηχανής σασμάν
Oι πελάτες του επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με  έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης.


Aνταλλακτικά που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να "κουμπώνουν" χωρίς προβλήματα

Είτε για αποκατάσταση είτε για προληπτική συντήρηση (που αποτελεί την καλύτερη μέθοδο για να αποφύγει ο επαγγελματίας τις απρογραμμάτιστες ακινητοποιήσεις), προσφέρει άμεσες και αξιόπιστες υπηρεσίες. Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και ,προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά.

Αντιμετωπίζει κάθε πελάτη-οδηγό (ή επιχείρηση) με εξατομικευμένες υπηρεσίες που καλύπτουν με ακρίβεια τις μοναδικές ανάγκες του. Ρυθμίζει ραντεβού και χρόνους, ενημερώνει εκ των προτέρων για τα κόστη και υλοποιεί τις προγραμματισμένες εργασίες.

ΔΡΟΣΟΣ Service για το Volvo Φορτηγό σου
Με 22 χρόνια εμπειρία στο χώρο της επισκευής και συντήρησης φορτηγών Volvo, το συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ Service, με κτιριακές εγκαταστάσεις 1.200τ.μ., σύγχρονο εξοπλισμό και τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά εργαλεία, βρίσκεται πάντα στο πλευρό του επαγγελματία οδηγού, παρέχοντας τις εξειδικευμένες υπηρεσίες & γνώσεις του.
Ακόμη και στις πιο αντίξοες συνθήκες, πάντα με σεβασμό και αντικειμενικότητα στις πραγματικές ανάγκες των πελατών,  το συνεργείο του κ. Δρόσου Ιάκωβου παρέχει τις υπηρεσίες του. Το γεγονός αυτό έχει καταστήσει το συνεργείο της Volvo ως ένα σημείο αναφοράς και διαφήμισης στον χώρο των εξειδικευμένων υπηρεσιών πανελλαδικά και η ποιότητα της δουλειάς τους γίνεται η εγγύηση που αναζητάτε. 


Ο προληπτικός έλεγχος και συντήρηση που διεξάγεται στο συνεργείο του επιλύει μικρά προβλήματα προτού εξελιχθούν και ,προφανώς, γίνουν πιο δαπανηρά.

Αν χρειαστείτε ανταλλακτικά
Δεν έχει σημασία ποιό φορτηγό Volvo οδηγείτε ή πότε το αγοράσατε. Διαθέτει ή χρησιμοποιεί ανταλλακτικά που πληρούν τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, έτσι ώστε να "κουμπώνουν" χωρίς προβλήματα και να κρατάνε ... μάχιμο και αποδοτικό το εργαλείο δουλειάς σας. Το Volvo σας!

Σημειώστε πως η επιχείρηση δραστηριοποιείται και στην
 εμπορία γνήσιων & μεταχειρισμένων ανταλλακτικών για όλους τους τύπους μοντέλων.  Επιπλέον, διαθέτει γνήσια και after market ανταλλακτικά των κορυφαίων κατασκευαστών BOSCH, ZACHS και Kongsberg

Οι Value for money υπηρεσίες της ΔΡΟΣΟΣ Service
Στις άνετες, κτιριακές εγκαταστάσεις της (1.200 τ.μ.) που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ενός σύγχρονου συνεργείου το συνεργείο ΔΡΟΣΟΣ Service παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες, σχετικές με: 
 • Service Φορτηγών Volvo
 • Επισκευή & Συντήρηση μηχανής σασμάν
 • Ηλεκτρολογική διάγνωση
 • Επισκευή Ηλεκτρολογικών βλαβών
 • Γρήγορη Εξυπηρέτηση
 • Εξειδικευμένο προσωπικό με συνεχή ενημέρωση για τα νέα οχήματα και την τεχνολογία Volvo φορτηγών
 • Εγγύηση ποιότητας


Τέλος, η ΔΡΟΣΟΣ Service VOLVO θα σας προτείνει για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών του φορτηγού σας τους πλέον κατάλληλους συνεργάτες σε τομείς εκτός της εμβέλειας των ειδικοτήτων τους όπως: για επισκευές τιμονιών σούστες και ιντζέκτορες.  

προϊοντα αυτοκινητου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

 • ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  ΝΤΟΥΝΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

  Από το 1961 μέχρι και σήμερα η «Stathis» αποτελεί μία αξιόπιστη εταιρεία στο χώρο της αμαξοποίησης και της ψύξης μεταφορών στην Ελλάδα. Η εταιρεία Stathis πάντα καινοτόμα και έχοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία δίνει πρώτη τις λύσεις για την ψύξη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, μετατρέποντας το μέλλον σε παρόν.
   2105584160 - 2310798300 Περισσότερα
 • ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  ΚOYΒAΡΑΣ MOTOR CITY

  Expert που μιλάει την γλώσσα, της καλής συντήρησης επαγγελματικών και ΙΧ οχημάτων! Αν και όταν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα με το αυτοκίνητο-εργαλείο σου, χρειάζεσαι καλή συμβουλευτική (τι να κάνεις, πως, πόσο). Ένας Top expert (με εμπειρία και know how θα σού γλιτώσει χρόνο και χρήμα). Μία επιχείρηση που δίνει ΛΥΣΕΙΣ (στο θέμα αυτό) είναι η Motor City!
   2103423672 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • Μανωλάς Βασίλης

  Μανωλάς Βασίλης

  Oι πελάτες του συνεργείου Μανωλάς Βασίλης, επί σειρά ετών, γνωρίζουν την ποιότητα των υπηρεσιών του. Γνωρίζουν πως ότι χρειαστούν θα γίνει σωστά (χωρίς προχειροδουλειές). Με έμπειρους και ειδικά εκπαιδευμένους τεχνικούς. Με πλήρη εξοπλισμό, εργαλεία και συστήματα διάγνωσης (ΧΕΝΤRY και AUTOCOM και για Ι.Χ.)
   210 4200093 - 6936741513 Περισσότερα
 • ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  ΜΠΙΡΜΠΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

  Η επιχείρηση "Ο ΝΤΙΝΟΣ" από το 1955 έως σήμερα, εξοπλίζεται με μηχανήματα νέας τεχνολογίας ώστε να καλύπτει όλο και περισσότερες ανάγκες των οχημάτων σας. Συνεργάζονται με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων.
   2104206122, 2104206373 Περισσότερα
 • ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE

  Η επιχείρηση ΝIKOLAIDIS DIESEL SERVICE, δραστηριοποιείται στον χώρο από το 2006 και εδρεύει στον Ασπρόπυργο, Εξειδικεύονται σε αντλίες πετρελαίου και μπεκ παντός τύπου, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές ανταλλακτικών βαρέων οχημάτων, όπως: BOSCH, DELPHI, DENSO, CUMMINS,  CATERPILLAR, ZEXEL, SIEMENS και VDO. Είναι experts στις αναβαθμίσεις εγκεφάλων (& αύξηση της ιπποδύναμης) και στην επισκευή Turbo.
   2105574529 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

  Η επιχείρηση "Ρεκτιφιέ Ηλιόπουλος Νίκος" με περισσότερα από 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο είναι στη διάθεση σας για να λύσει κάθε πρόβλήμα της μηχανής του οχήματος σας. Ξεκίνησε το 1940 στη περιοχή του Βοτανικού και τώρα μπορείτε να τους βρείτε στον Πειραιά.
   2104962164 Περισσότερα
 • DAF SERVICE PASCHALIS

  DAF SERVICE PASCHALIS

  Το συνεργείο DAF SERVICE PASCHALIS με έδρα στον Ασπρόπυργο Αττικής είναι επίσημος επισκευαστής της «ERGOTRAK AE» , αποτελεί συνέχεια της επιχείρησης του κύριου «ΠΑΣΧΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ», η οποία δραστηριοποιείται από το 1987 σε υπηρεσίες συντήρησης και επισκευής φορτηγών αυτοκινήτων καθώς και στην χονδρική πώληση ανταλλακτικών.
   210 5570960, 2105572197 Περισσότερα
 • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

  Το δεύτερης γενιάς συνεργείο Ρεκτιφιέ Βαλκάνια με περισσότερα από 50 χρόνια εμπείρια στο χώρο σας περιμένει για να λύσει κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει στο όχημα σας.
   2103466332 Περισσότερα