Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ρεκτιφιέ ΓΕΜ. Μισός αιώνας εμπειρίας και άριστης δουλειάς.

Ρεκτιφιέ ΓΕΜ. Μισός αιώνας εμπειρίας και άριστης δουλειάς.

Ρεκτιφιέ ΓΕΜ στο Βοτανικό

32.304 Επισκέψεις στο άρθρο

Ρεκτιφιέ ΓΕΜ στον Βοτανικό. Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ είναι μία εταιρεία με υψηλό τεχνικό know how η οποία πρωταγωνιστεί στον κλάδο της ανακατασκευής κινητήρα για περισσότερο από 5 δεκαετίες.

SPECIAL ΡΕΚΤΙΦΙΕ

Η εταιρεία ΓΕΜ ιδρύθηκε πριν 56 χρόνια, απο τότε παρακολουθούν τις εξελίξεις του κλάδου τους, προνοούν και εκσυγχρονίζουν τα μηχανημάτα τους, έτσι ώστε να είναι πάντα έτοιμοι να αντιμέτωπισουν τις προκλήσεις που προκύπτουν. Ταυτόχρονα το εργατικό δυναμικό της εταιρείας είναι άρτια εκπαιδευμένο, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας, πάντα πρόθυμο για την εξυπηρέτηση των πελατών τους. Το  έμπειρο προσωπικό της εταιρίας πραγματοποιεί συνεχείς αναβαθμίσεις των τεχνικών του γνώσεων μέσα από ενημερώσεις, τεχνικά σεμινάρια, επισκέψεις σε ρεκτιφιέ ξένων χωρών κλπ. 

Η αποκατάσταση μιας μηχανής, στην αρχική εργοστασιακή κατάσταση ώστε να λειτουργεί "σωστά", αυτός είναι στην ουσία ο ορισμός της λέξης ρεκτιφιέ. Το ρεκτιφιέ χωρίζεται σε 3 διαφορετικά μέρη. Το ρεκτιφιέ του κυλίνδρου, το αντίστοιχο του στροφάλου και κουζινέτων και τέλος το ρεκτιφιέ των βαλβίδων και των εδρών τους, οτι κι αν χρειάζεστε μη διστάσετε να μιλήσετε με την εταιρεία ΓΕΜ.

Η Ρεκτιφιέ ΓΕΜ αναλαμβάνει εργασίες για παντός τύπου Ι.Χ., επαγγελματικών οχημάτων και μηχανών θαλάσσης σε όλη την Ελλάδα


Το εργατικό δυναμικό της εταιρείας είναι άρτια εκπαιδευμένο, με υψηλό επίπεδο εμπειρίας.

Συγκεκριμένα, στην ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΓΕΜ  μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα από τις εξής υπηρεσίες:

  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΚΥΛΙΝΔΡΩΝ
  • ΡΕΚΤΙΦΙΕ ΣΤΡΟΦΑΛΩΝ
  • ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΗΓΜΑΤΩΝ
  • ΠΛΑΝΙΣΜΑ ΚΟΡΜΟΥ-ΚΑΠΑΚΙΟΥ
  • ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΔΡΩΝ ΒΑΛΒΙΔΩΝ (ΦΡΕΖΑΡΙΣΜΑ)
  • AΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ AFTER MARKET ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
  • ΕΜΒΟΛΑ ΧΙΤΩΝΙΑ ΚΟΥΖΙΝΕΤΑ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΕΔΡΕΣ ΦΛΑΤΖΕΣ