Η Karsou Brake Solutions είναι η πρώτη πανευρωπαϊκά (εκτός κατασκευαστή) που τοποθέτησε σύστημα EBS

ΟΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΙ ΣΤΑ ΦΡΕΝΑ: KARSOU BRAKE SOLUTIONS

2543 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/9/2021

Η "KARSOU BRAKE SOLUTIONS" δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

 

Η εταιρεία "KARSOU BRAKE SOLUTIONS" ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 (ως Γ. Καραμπίνης-Χ. Σουγλές Ο.Ε.) και έκτοτε δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα..

Κοινοποίησέ το »

 
Το 1996 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Μάνδρα, Αττικής σε χώρο 2000 τ.μ. εκ των οποίων τα 1200 τ.μ. βρίσκονται υπό στέγαση με 6 χώρους εξυπηρέτησης. Επιπλέον, διαθέτουν 6 εξοπλισμένα οχήματα εξυπηρέτησης πελατών για εκτός έδρας επισκευές βλαβών.
 
Με 30 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας και την ανάπτυξη του κατάλληλου προσωπικού, η εταιρεία στοχεύει στην παρακολούθηση και εφαρμογή των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας, διατηρώντας έτσι υψηλή ανταγωνιστική ικανότητα σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Απόδειξη των στόχων τους είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 που πιστοποιήθηκε από την EQA HELLAS Α.Ε.

 Οι συνεχιζόμενες προσπάθειές τους για απόκτηση τεχνογνωσίας, οδήγησαν σε συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές νταλικών και ανταλλακτικών της αγοράς.

Ως αποτέλεσμα, η Karsou Brake Solutions είναι η πρώτη πανευρωπαϊκά (εκτός κατασκευαστή) που τοποθέτησε σύστημα EBS. Η διαρκής παρακολούθηση σεμιναρίων και εκθέσεων τους εφοδίασε με την γνώση και τα απαραίτητα εργαλεία και διαγνωστικά ούτως ώστε να είναι σε θέση να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών τους.
 
Οι συνεχιζόμενες προσπάθειές τους για απόκτηση τεχνογνωσίας, οδήγησαν σε συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές νταλικών και ανταλλακτικών της αγοράς.
  • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: WABCO, KNORR, HALDEX, SAF, BPW, MERCEDES TRAILER AXLES, JOST, VOITH RETARDER
  • ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE: SCHMITZ, KOGEL, SCHWARZMULLER

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΔΗΣΗΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ
  • ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΤΑΛΩΝ, ΠΟΔΑΡΙΚΩΝ KAI ΚΟΤΣΑΔΟΥΡΩΝ
  • ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ ΝΤΑΛΙΚΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙΩΝ ΝΤΑΛΙΚΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ TRAILER ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΡΟΤΣΩΝ
  • ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΝΤΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ  ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ LASER
  • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ABS, EBS, ECAS, EAC-APU, RETARDER-INTARDER

Κοινοποίησέ το »

 

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ