Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Γ. Καραμπίνης-Χ. Σουγλές Ο.Ε.: Karsou Brake Solutions συνεργείο φρένων στη Μάνδρα. Η Karsou Brake Solutions είναι η πρώτη πανευρωπαϊκά (εκτός κατασκευαστή) που τοποθέτησε σύστημα EBS

Γ. Καραμπίνης-Χ. Σουγλές Ο.Ε.: Karsou Brake Solutions συνεργείο φρένων στη Μάνδρα. Η Karsou Brake Solutions είναι η πρώτη πανευρωπαϊκά (εκτός κατασκευαστή) που τοποθέτησε σύστημα EBS

Karsou Brake Solutions: Εξουσιοδοτημένο και πιστοποιημένο συνεργείο φρένων βαρέων οχημάτων

20 111 Επισκέψεις στο άρθρο

Γ. Καραμπίνης-Χ. Σουγλές Ο.Ε.: Karsou Brake Solutions συνεργείο φρένων στη Μάνδρα. Η "KARSOU BRAKE SOLUTIONS" δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

ILEP
ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία "KARSOU BRAKE SOLUTIONS" ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1987 (ως Γ. Καραμπίνης-Χ. Σουγλές Ο.Ε.) και έκτοτε δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα..

Κοινοποίησέ το »

 
Η εταιρεία στοχεύει στην παρακολούθηση και εφαρμογή των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας, διατηρώντας έτσι υψηλή ανταγωνιστική ικανότητα σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς.

Το 1996 μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Μάνδρα, Αττικής σε χώρο 2000 τ.μ. εκ των οποίων τα 1200 τ.μ. βρίσκονται υπό στέγαση με 6 χώρους εξυπηρέτησης. Επιπλέον, διαθέτουν 6 εξοπλισμένα οχήματα εξυπηρέτησης πελατών για εκτός έδρας επισκευές βλαβών.
 
Με 30 χρόνια τεχνογνωσίας και εμπειρίας και την ανάπτυξη του κατάλληλου προσωπικού, η εταιρεία στοχεύει στην παρακολούθηση και εφαρμογή των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας, διατηρώντας έτσι υψηλή ανταγωνιστική ικανότητα σε σχέση με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις της αγοράς. Απόδειξη των στόχων τους είναι η ανάπτυξη και εφαρμογή του συστήματος διαχείρισης ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2015 που πιστοποιήθηκε από την EQA HELLAS Α.Ε.

 Οι συνεχιζόμενες προσπάθειές τους για απόκτηση τεχνογνωσίας, οδήγησαν σε συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές νταλικών και ανταλλακτικών της αγοράς.

Ως αποτέλεσμα, η Karsou Brake Solutions είναι η πρώτη πανευρωπαϊκά (εκτός κατασκευαστή) που τοποθέτησε σύστημα EBS. Η διαρκής παρακολούθηση σεμιναρίων και εκθέσεων τους εφοδίασε με την γνώση και τα απαραίτητα εργαλεία και διαγνωστικά ούτως ώστε να είναι σε θέση να καλύπτουν όλες τις ανάγκες των πελατών τους.
 
Επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, ανάρτησης και επιβράδυνσης

Οι συνεχιζόμενες προσπάθειές τους για απόκτηση τεχνογνωσίας, οδήγησαν σε συμφωνίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές νταλικών και ανταλλακτικών της αγοράς.
 • ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ: WABCO, KNORR, HALDEX, SAF, BPW, MERCEDES TRAILER AXLES, JOST, VOITH RETARDER
 • ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ SERVICE: SCHMITZ, KOGEL, SCHWARZMULLER

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
 
 • ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΤΗΜΑΤΩΝ ΠΕΔΗΣΗΣ, ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΔΥΝΣΗΣ
 • ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΑΛΛΑΓΗ ΠΕΤΑΛΩΝ, ΠΟΔΑΡΙΚΩΝ KAI ΚΟΤΣΑΔΟΥΡΩΝ
 • ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ: ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΜΠΛΟΚ ΝΤΑΛΙΚΩΝ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΞΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΙΜΟΝΙΩΝ ΝΤΑΛΙΚΑΣ, ΕΠΙΣΚΕΥΗ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΨΑΛΙΔΙΩΝ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ TRAILER ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΚΑΡΟΤΣΩΝ
 • ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΑΘΗΜΕΝΩΝ ΝΤΑΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ  ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑ LASER
 • ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ABS, EBS, ECAS, EAC-APU, RETARDER-INTARDER

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΡΕΝΑ

 • Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ

  Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του συνεργείου των Γ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ  400 τ.μ., στον Ασπρόπυργο ειδικεύονται στην επισκευή και εγκατάσταση ηλεκτρονικών συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS και RCAS
   2105584240 – 2105584242 Περισσότερα
 • ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  ΠΕΤΡΟΜΕΛΙΔΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.

  Από το 1972 η εταιρεία «Πετρομελίδης και ΣΙΑ» προσφέρει εξειδικευμένα και υψηλής ποιότητας προϊόντα, απόλυτα προσαρμοσμένα στις ανάγκες του σύγχρονου επαγγελματικού αυτοκινήτου. Βρείτε αυτό που ψάχνετε με ένα κλικ στο πρότυπο eshop της!
   2310 768135, 2310 524068 Περισσότερα
 • KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  KARSOU BRAKE SOLUTIONS

  Η εταιρεία KARSOU BRAKE SOLUTIONS δραστηριοποιείται στην επισκευή και τοποθέτηση συστημάτων πέδησης, επιβράδυνσης, έλξης και ανάρτησης, στον τομέα μηχανουργικών εργασιών καθώς και στην εμπορία σχετικών ανταλλακτικών και αξεσουάρ για νταλίκες, φορτηγά και ρυμουλκούμενα οχήματα.
   2105551450 Περισσότερα
 • BRAKETRUCK

  BRAKETRUCK

  Το συνεργείο φρένων φορτηγών BRAKETRUCK στον Ασπρόπυργο, φροντίζει για την άριστη κατάσταση του συστήματος πέδησης του οχήματός σου. Σύγχρονες εγκαταστάσεις, άμεση εξυπηρέτηση, φιλικές τιμές.
   2105584520 Περισσότερα
 • ΡΗΓΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  ΡΗΓΑΣ & ΣΙΑ ΟΕ

  Στο συνεργείο "ΦΡΕΝΑ ΡΗΓΑΣ" φροντίζουν για τη μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας στο δρόμο, χάρις στην πολυετή εμπειρία τους και τις πιστοποιημένες υπηρεσίες στη διάγνωση και επισκευή φρένων, αέρα και αναρτήσεις οχημάτων (Wabco Service Center).
   210 55 75 692-3 Περισσότερα