Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο ωφέλιμος όγκος του χώρου φόρτωσης θα κυμαίνεται, αναλόγως της έκδοσης αμαξώματος, από τα 3,3 – 4,9 κ.μ.

Ωστόσο, τις εντυπώσεις κερδίζει το μεγάλο πλάτος της πλευρικής πόρτας που διασφαλίζει μεταξύ άλλων την εύκολη φόρτωση / εκφόρτωση αντικειμένων μήκους έως και 3,55μ.!

Ωστόσο, τις εντυπώσεις κερδίζει το μεγάλο πλάτος της πλευρικής πόρτας που διασφαλίζει μεταξύ άλλων την εύκολη φόρτωση / εκφόρτωση αντικειμένων μήκους έως και 3,55μ.!

Ωφέλιμο μήκος έως 3,54μ. και όγκος έως 4,9 κ.μ.!

1.542 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2021)

Όπως προαναφέραμε, μια από τις σημαντικότερες διαφοροποιήσεις του νέου Kangoo αναμένεται να είναι οι σημαντικά βελτιωμένες μεταφορικές του δυνατότητες. 
Διαθέσιμο σε δύο εκδόσεις αμαξώματος (δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία για την μεγαλύτερη εξ αυτών), θα προσφέρει ωφέλιμο όγκο από 3,3 – 4,9κ.μ. (με την αναδίπλωση του καθίσματος του συνοδηγού και του διαχωριστικού) ενώ η πλευρική συρόμενη δεξιά πόρτα έχει ωφέλιμο πλάτος της τάξης των 864 χλστ. που σε συνδυασμό με το άνοιγμα της πόρτας του συνοδηγού (η οποία ανοίγει σε γωνία 90 μοιρών), δεδομένου ότι πλέον δεν υπάρχει μεσαία πλευρική κολώνα αμαξώματος, αυξάνει το πλάτος του πλευρικού ανοίγματος για τον χώρο φόρτωσης στα 1.446 χλστ., που είναι μακράν η καλύτερη επίδοση της κατηγορίας. 
Το ωφέλιμο μήκος της καρότσας ανέρχεται στα 1.810 χλστ. και χάρη στην αναδίπλωση του διαχωριστικού μπορεί να αυξηθεί στα 3.053 χλστ. (έως 3.548 χλστ. στις εκδόσεις με μακρύ μεταξόνιο) με τον ωφέλιμο όγκο να κυμαίνεται αντίστοιχα από 3,3 – 3,9 κ.μ. (4,2 – 4,9 κ.μ. στις μακρύτερες εκδόσεις). 
Μια επιπλέον καινοτομία της Renault που θα ενσωματώνει το νέο Kangoo είναι το σύστημα «Easy Inside Rack», ουσιαστικά μια –αναδιπλούμενη όταν δεν χρησιμοποιείται- βάση στήριξης αντικειμένων μήκους 2 – 2,5μ. και βάρους έως 30 κιλών, στο εσωτερικό της οροφής του οχήματος, διασφαλίζοντας έτσι τη βέλτιστη εκμετάλλευση του χώρου φόρτωσης ανά πάσα στιγμή. 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)