Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η πολύ καλή εργονομία και οι μεγάλοι χώροι, χαρακτηρίζουν το εσωτερικό της καμπίνας του νέου Citroen Jumpy.

Χάρη στο σύστημα Moduwork, το ωφέλιμο μήκος της καρότσας επεκτείνεται κατά 1.162 χλστ. και ο όγκος κατά 0,5 κ.μ. αντίστοιχα.

Citroen Jumpy Van

19.106 Επισκέψεις στο άρθρο (22/1/2020)

Mε πολλαπλές αναβαθμίσεις τόσο σε σχεδίαση όσο και ως προς τη δομή του αμαξώματος, η νέα γενιά του Citroen Jumpy αποτελεί στην παρούσα φάση μια από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στην κατηγορία των Μεσαίων Vans, ενώ διακρίνεται τόσο για την μεγάλη ευελιξία όσο και τις εξαιρετικές της μεταφορικές δυνατότητες. Το νέο Jumpy είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αμαξώματος με την μικρότερη (XS) να έχει μήκος μόλις 4,61μ. ενώ σε κάθε περίπτωση το ύψος του οχήματος δεν υπερβαίνει τα 1,9μ., γεγονός που επιτρέπει την άνετη πρόσβαση σε πάσης φύσεως στεγασμένους χώρους. 
Το ωφέλιμο μήκος της καρότσας κυμαίνεται από τα 2,16 – 2,86μ. και επεκτείνεται στα 3,32 – 4,03μ. χάρη στο σύστημα Moduwork και την ειδική καταπακτή κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού. Αντίστοιχα, ο ωφέλιμος όγκος που προσφέρει το νέο Jumpy κυμαίνεται από τα 4,6 – 6,6κ.μ ενώ μπορεί να υποστηρίξει φορτία βάρους έως και 1.424 κιλών με το μεικτό βάρος του να μην υπερβαίνει σε καμία περίπτωση τους 3,1t.!
Πολλαπλές είναι ωστόσο και οι επιλογές ως προς του κινητήρες με τα δύο BlueHDi σύνολα των 1,6 ή 2,0λτ. να αποδίδουν ισχύ από 95 – 150 ίππους και μέγιστη ροπή από 210 – 370 Nm την ίδια στιγμή που η ελάχιστη μέση κατανάλωση τους ξεκινά από τα 5,1λτ./100χλμ., μια εξαιρετική επίδοση για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Δείτε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και τις τιμές αγοράς με 1 click 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)