Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Καλαίσθητο και άκρως λειτουργικό το εσωτερικό του Opel Combo Van όπου συναντάμε διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό καθώς και έναν πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.

Ο εσωτερικός διάκοσμος του νέου Citroen Berlingo διακρίνεται για την ευρυχωρία του καθώς και τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους με όγκο έως και 113 λτ.

Όπως και στα υπόλοιπα μοντέλα, έτσι και στο Peugeot Partner, η πλάτη του καθίσματος του συνοδηγού μπορεί να αναδιπλωθεί και να αποτελέσει βάση για διάφορα αντικείμενα.

Στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζεται μια μεγάλη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα έχουν προβλεφθεί κυριολεκτικά παντού.

Εντελώς νέο εσωτερικό με κορυφαίο επίπεδο εξοπλισμού

14.054 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2018)

Το νέο… περιβάλλον εργασίας που προσφέρουν τα Berlingo, Combo και Partner διακρίνεται –εκ πρώτης όψεως- για την ελκυστική του σχεδίαση καθώς και την μεγάλη προσοχή που έχει δοθεί στην εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων αλλά και την εξασφάλιση, όσο το δυνατόν περισσότερων αποθηκευτικών χώρων για τα πάντα (από ένα μολύβι έως και ένα laptop).
Κύριο μέλημα των σχεδιαστών ήταν η βελτίωση της πρακτικότητας και της λειτουργικότητας και η επιλογή ενός συνόλου από –κατά κύριο λόγο- οριζόντιες φόρμες, ενισχύει την αίσθηση της ευρυχωρίας.
Πέραν της μεγάλης έγχρωμης οθόνης αφής (8 ιντσών) που εδράζεται στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας καθώς και το ειδικό –έγχρωμο- σύστημα «Head Up Display» στη βάση του παρμπίζ, αξίζει να αναφερθούμε στα νέα, πιο ανθεκτικά υλικά που έχουν επιλεγεί τόσο για τις διάφορες επιφάνειες όσο και τα καθίσματα. Εντελώς νέος είναι και ο πίνακας οργάνων, όπως αντίστοιχα και το πολύ-λειτουργικό τιμόνι ενώ με βάση τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, αναλόγως της αγοράς, τα μοντέλα θα προσφέρονται τόσο με δύο ή τρεις θέσεις σε μια σειρά καθισμάτων όσο και σε 5θέσεις εκδόσεις «Crew-Van» με δύο σειρές καθισμάτων.
Παράλληλα, ιδιαίτερη εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι, εντός της καμπίνας των επιβατών έχουν προβλεφθεί πολλαπλοί αποθηκευτικοί χώροι με συνολική χωρητικότητα 113(!) λτ. που περιλαμβάνουν λύσεις στην οροφή του οχήματος, κάτω από το κάθισμα του οδηγού, στο κάτω μέρος της κεντρικής κονσόλας, χωρίς να παραβλέπουμε τον χώρο μεταξύ των καθισμάτων αλλά και στο εσωτερικό των θυρών.
Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως όλα τα καθίσματα σε όλες τις σειρές (εκτός του οδηγού) μπορούν να αναδιπλωθούν πλήρως, προκειμένου να επιμηκυνθεί ο χώρος φόρτωσης για τη μεταφορά πάσης φύσεως αντικειμένων.