Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εντελώς νέος ο εσωτερικός διάκοσμος.

Πλήρως τροποποιημένο είναι το σχήμα τόσο του πίνακα οργάνων όσο και του πολυλειτουργικού τιμονιού.

Στο πάνω μέρος της κεντρικής κονσόλας εδράζεται μια οθόνη αφής 7-9 ιντσών ενώ…

… ακριβώς από κάτω είναι τα νέα χειριστήρια για τον κλιματισμό.

Εντελώς νέα είναι η σχεδίαση και η δομή των καθισμάτων για τον οδηγό και τον συνοδηγό.

Πιο δυναμικό και πολυτελές… μέσα - έξω

10.799 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2019)

Το νέο D-Max είναι πιο δυναμικό και κομψό με νέα φωτιστικά σώματα που φέρουν bi-LED λυχνίες εμπρός και διπλή συστοιχία LED πίσω. O εμπρός προφυλακτήρας ενσωματώνει στο κάτω μέρος του την προστατευτική ποδιά για τον κινητήρα ενώ συνολικά, διατηρούνται οι έντονες καμπύλες.
Εντός της καμπίνας συναντάμε μια νέα κεντρική κονσόλων με μια οθόνη αφής έως και 9 ιντσών στο πάνω μέρος της ενώ τροποποιημένη είναι η σχεδίαση του ταμπλό, του πίνακα οργάνων και του τιμονιού, το οποίο ενσωματώνει πολλαπλά νέα χειριστήρια.
Συνολικά, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι αρκετά πιο δυναμικό και αποπνέει μια ξεκάθαρη αίσθηση πολυτέλειας, ιδιαίτερα στις κορυφαίες εκδόσεις του μοντέλου, σε συνδυασμό με τις δερμάτινες επενδύσεις των καθισμάτων, τις πολλαπλές «πινελιές» χρωμίου / αλουμινίου κ.ά.
Πέραν αυτού, τα καθίσματα μπορούν να είναι και ηλεκτρικά ελεγχόμενα (8 ρυθμίσεις), με νέου τύπου προσκέφαλα ενώ, στη δεύτερη σειρά έχει διασφαλιστεί αυξημένη κλίση της πλάτης.
Παράλληλα, στον εξοπλισμό του νέου D-Max ενσωματώνονται πλέον στοιχεία όπως οθόνες αφής 7 – 9 ιντσών, ηχοσύστημα συμβατό με Apple CarPlay ή Android Auto, σύστημα ελέγχου μέσω φωνητικών εντολών, αυτόματοι υαλοκαθαριστήρες εμπρός / πίσω κ.ά.

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)