Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

To νέο Navara AT32 αποκάλυψε η Nissan, το οποίο αποτελεί μία αναβαθμισμένη έκδοση του δημοφιλούς Pick-Up που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Arctic Trucks.

Η εν λόγω έκδοση έχει να επιδείξει ένα νέο σύστημα ανάρτησης που αυξάνει το ύψος οδήγησης κατά 20 χιλιοστά.

Nissan Navara Off-Roader AT32

26.155 Επισκέψεις στο άρθρο (15/8/2018)

Το Διεθνές Σαλόνι Επαγγελματικών Οχημάτων του Μπέρμιγχαμ (αρχές 2018), αποτέλεσε ένα πρώτης τάξεως σκηνικό για την παρουσίαση της πιο εντυπωσιακής και σκληροτράχηλης έκδοσης του Nissan Navara.
Και την περίπτωση του νέου «Navara Off-Roader AT32», υπεύθυνος για την εξέλιξη της εν λόγω έκδοσης είναι η εταιρεία «Arctic Trucks» που έχει αναγάγει σε επιστήμη την εξέλιξη ειδικών εκδόσεων για τα Pick-Up, οι οποίες μπορούν κυριολεκτικά να μεταβούν παντού…
Μια από τις βασικότερες τροποποιήσεις της εν λόγω έκδοσης του Navara σε σχέση με τις συμβατικές είναι η πλήρης τροποποίηση της ανάρτησης, γεγονός που έχει επιφέρει αύξηση της απόστασης του αμαξώματος από το έδαφος κατά 20 χλμ. ενώ την ίδια στιγμή έχουν τοποθετηθεί ειδικές προστατευτικές επενδύσεις στο κάτω μέρος του οχήματος για την προστασία των μηχανικών του μερών.
Με βάση τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η απόσταση του αμαξώματος του εν λόγω Navara από το έδαφος έχει αυξηθεί στα 243 χλστ. (από τα 223). Την ίδια στιγμή, η γωνία προσέγγισης του αμαξώματος έχει αυξηθεί από τις 30,4 μοίρες στις 35 και η αντίστοιχη της αποχώρησης έχει αυξηθεί από τις 22,2, στις 24 μοίρες.
Πέραν των ειδικών ελαστικών στις νέες ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών, το Nissan Navara Off-Roader AT32 έχει να επιδείξει και ειδική εισαγωγή αέρα «snorkel» καθώς και δυνατότητα κλειδώματος και για το εμπρόσθιο διαφορικό, στοιχεία που μεταξύ άλλων έχουν αυξήσει το μέγιστο βάθος των υδάτινων εμποδίων που το όχημα μπορεί να διαβεί κατά 200 χλστ. (στα 800 χλστ.).
Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το Navara Off-Roader AT32 συνοδεύεται τόσο από την 5ετή Εργοστασιακή Εγγύηση (ή 100.000 χλμ.) που προσφέρει η Nissan όσο και από την 5ετή εγγύηση που προσφέρει η Arctic Trucks για όλες τις τροποποιήσεις που έχει κάνει στο ιαπωνικό Pick-Up.