Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το εντυπωσιακό επίπεδο ως προς τη ποιότητα κατασκευής και την πληρότητα του εξοπλισμού, χαρακτηρίζει τον εσωτερικό διάκοσμο.

… το ίδιο ισχύει στις κορυφαίες εξοπλιστικές εκδόσεις και για τα καθίσματα των πίσω επιβατών…

… τα οποία μπορούν να είναι ηλεκτρικά ελεγχόμενα, θερμαινόμενα, με ατομικό σύστημα κλιματισμού αλλά και λειτουργία… μασάζ!

Τα αναπαυτικά καθίσματα για τον οδηγό και τον συνοδηγό προσφέρουν ένα υψηλό επίπεδο άνεσης ωστόσο…

Καθίσματα με λειτουργία «μασάζ» σε όλες τις θέσεις!

21.298 Επισκέψεις στο άρθρο (16/5/2019)

Οι έντονες καμπύλες και οι αδρές σχεδιαστικές γραμμές αποτελούν το βασικό μοτίβο του εσωτερικού διακόσμου όπου, η εταιρεία έχει πλέον να προσφέρει ακόμη πιο ποιοτικά υλικά και νέους χρωματικούς συνδυασμούς. 
Οι επανασχεδιασμένοι αεραγωγοί και οι πολλαπλές χρωματικές επιλογές ως προς τις δερμάτινες επενδύσεις αποτελούν ορισμένα από τα νέα στοιχεία στο εσωτερικό της V-Class χωρίς φυσικά να παραβλέπουμε την παλέτα επιλογών που περιλαμβάνει στοιχεία όπως πλαστικό, ξύλο (έβενος), ανθρακονήματα, ή αλουμίνιο σε ότι αφορά στις επενδύσεις στο ταμπλό, το εσωτερικό των θυρών και αλλού. 
Σε ότι αφορά στους χώρους για τους επιβάτες, η ανανεωμένη V-Class προσφέρεται με τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα σε δύο σειρές ωστόσο, οι συνδυασμοί είναι πολλοί και περιλαμβάνουν ακόμη και 8θέσιες εκδόσεις σε διάταξη 2+3+3. Παράλληλα, στον εξοπλισμό άνεσης, εκτός από την ιδιαίτερα μεγάλων διαστάσεων –πανοραμική- ηλιοροφή, η V-Class μπορεί να εφοδιάζεται και με ανεξάρτητα καθίσματα με κλιματισμό και λειτουργία… μασάζ, ακόμη και για τη 2η σειρά, φυσικά ηλεκτρικά ελεγχόμενα.