Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Αποδοτικό και προβλέψιμο!

29.570 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2016)

Σε συνεργασία με τη Mercedes-Benz Ελλάς είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε το ανανεωμένο Sprinter Van, στη νέα έκδοση με μεικτό βάρος 3,2t. με φορτίο ενός τόνου, προκειμένου να διαπιστώσουμε στην πράξη, την εξαιρετική αποδοτικότητα και τις απαράμιλλες δυνατότητες ενός εκ των κορυφαίων εκπροσώπων της κατηγορίας των μεγάλων Van σε παγκόσμιο επίπεδο.

Τα επαγγελματικά οχήματα έχουν σχεδιαστεί για να κινούνται φορτωμένα στο όριο, προκειμένου να διασφαλίσουν τα μέγιστα οφέλη / δρομολόγιο στον ιδιοκτήτη του.
Στο πλαίσιο αυτό και σε συνεργασία με την Mercedes-Benz Ελλάς, είχαμε την ευκαιρία να οδηγήσουμε μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στη γκάμα του ανανεωμένου Sprinter, την 311 CDI με Standard μεταξόνιο, υπερυψωμένη οροφή και μεικτό βάρος 3,2t., η οποία έφερε φορτίο ενός τόνου. Στόχος ήταν να διαπιστώσουμε την εξαιρετική οδική συμπεριφορά του γερμανικού μοντέλου ακόμη και κατά την κίνηση με πλήρες φορτίο, καθώς επίσης και την εξαιρετική απόδοση του –βασικού- πετρελαιοκινητήρων των 2,2λτ. με ισχύ 114 ίππων.
Από την πρώτη στιγμή, η άνεση και ουδέτερη οδική συμπεριφορά του γερμανικού μοντέλου σε συνδυασμό με την άμεση απόκριση του ροπάτου κινητήρα στις εντολές του οδηγού κερδίζουν τις εντυπώσεις ενώ, η προσεγμένη ρύθμιση της ανάρτησης απορροφά τις διάφορες ανωμαλίες του οδοστρώματος.
Ωστόσο, το Mercedes-Benz Sprinter δεν καταφέρνει απλώς να μεταφέρει με ασφάλεια τους επιβάτες και το φορτίο του από το σημείο «Α» στο σημείο «Β». Κατά την διάρκεια των ημερών που το είχαμε στη διάθεση μας, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε –εκ νέου- το υψηλό επίπεδο άνεσης που προσφέρει στο οδηγό του, ακόμη και κατά τη κίνηση στο κυκλοφοριακό κομφούζιο της πρωτεύουσας. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα βασικότερα στοιχεία του εν λόγω μοντέλου…

 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)