Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η ποιότητα κατασκευής και η καλή εργονομία είναι τα βασικότερα στοιχεία του εσωτερικού της καμπίνας των επιβατών.

Ο πίνακας οργάνων φέρει μια οθόνη στο κέντρο του με διάφορες ενδείξεις από τον υπολογιστή ταξιδιού.

… στην οροφή της καμπίνας…

… αλλά και το εσωτερικό των θυρών.

Το διαχωριστικό με τζάμι που ανοίγει, διευκολύνει την άμεση οπτική επαφή με το φορτίο.

Tα καθίσματα είναι αναπαυτικά και μεγάλα σε διαστάσεις ενώ…

… στη βάση τους έχει προβλεφθεί ένας μεγάλος και εύκολα προσβάσιμος «κρυφός» αποθηκευτικός χώρος.

¶νετη πρόσβαση σε ένα ευρύχωρο περιβάλλον εργασίας

29.617 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2016)

Οι αστικές διανομές προϊόντων επιβάλλουν ως επί το πλείστον τις συχνές στάσεις του οχήματος. Στην περίπτωση του Sprinter, ο οδηγός θα εκτιμήσει άμεσα την μικρή απόσταση από το έδαφος καθώς και την πολύ καλή θέση οδήγησης που το γερμανικό μοντέλο του προσφέρει.
Οι μεγάλες γυάλινες επιφάνειες σε συνδυασμό με το πλήρως ρυθμιζόμενο κάθισμα του και την επίσης ρυθμιζόμενη κολώνα του τιμονιού, του επιτρέπουν να επιλέξει με ευκολία την κατάλληλη για τον σωματότυπο του, θέση ενώ την ίδια στιγμή, οι πολλαπλοί χώροι για μικροαντικείμενα που έχουν προβλεφθεί στο πάνω μέρος του ταμπλό, στην οροφή της καμπίνας αλλά και στο εσωτερικό των θυρών, θα καλύψουν ιδανικά τις ανάγκες του.
Το διπλό κάθισμα για τον συνοδηγό στην συγκεκριμένη έκδοση, διαθέτει έναν ευρύχωρο αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη βάση του, ο οποίο είναι προσβάσιμος εύκολα και χωρίς προσπάθεια, ακόμη και εν κινήσει!
Σε ότι αφορά στον εξοπλισμό, η συγκεκριμένη έκδοση του Sprinter Van εφοδιάζονταν με στοιχεία όπως ο μετωπικός αερόσακος για τον οδηγό, ζώνες ασφαλείας με προεταντήρες και περιοριστές φορτίου σε όλες τις θέσεις, τρία προσκέφαλα, ηχοσύστημα με δύο ηχεία καθώς και ημι-αυτόματο κλιματισμό «Tempmatic».

 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)