Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Προβλέψιμο και ουδέτερο στις αντιδράσεις του, το Mercedes-Benz Sprinter Van θα κερδίσει άμεσα την εμπιστοσύνη ακόμη και του άπειρου οδηγού από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα.

    Προβλέψιμο & «ψυχωμένο» παντού και πάντα

    29.619 Επισκέψεις στο άρθρο (9/12/2016)

    Στόχος της συγκεκριμένης δοκιμής του Mercedes-Benz Sprinter ήταν να… σκιαγραφήσουμε την οδική του συμπεριφορά κατά την κίνηση με πλήρες φορτίο και ομολογουμένως, κατά τη διάρκεια των ημερών που μετακινηθήκαμε, με το γερμανικό Van, διαπιστώσαμε την ομοιογένεια και την προβλέψιμη οδική συμπεριφορά που έχουν επιμεληθεί οι μηχανικοί της Mercedes-Benz.
    Με εξαιρετική κατανομή των μαζών μεταξύ των δύο αξόνων και ισχυρά φρένα (δισκόφρενα σε όλους τους τροχούς), το Sprinter Van δεν θα προβληματίσει καθόλου τον οδηγό από τα πρώτα κιόλας χιλιόμετρα.
    Το μεγάλο κόψιμο του τιμονιού και η πολύ καλή απόσβεση της πλειοψηφίας των ανωμαλιών του οδοστρώματος από τις αναρτήσεις, επιτρέπουν στον οδηγό να κινηθεί σβέλτα ακόμη και σε έντονες κυκλοφοριακές συνθήκες.
    Προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα όπως το ESP9i που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει την λειτουργία «Crosswind Assist» σε συνδυασμό με συστήματα όπως τα ABS, ASR και EBV, θα σπεύσουν να υποβοηθήσουν το έργο του οδηγού στις δύσκολες περιστάσεις ενώ, ως εξαιρετική κρίνεται η λειτουργία της βασικής (από πλευράς απόδοσης) έκδοσης του νέου OM 651 κινητήρα των 2,2λτ. που αναλαμβάνει την κίνηση του γερμανικού μοντέλου.

     

    Προηγούμενη

    ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)