Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Οι ηλεκτρικές εκδόσεις των Citroen Jumpy, Peugeot Partner & Opel (Vauxhall) Vivaro, θα αποτελέσουν τη βάση για τις νέες –fuel cell- εκδόσεις που παρουσιάζουμε.

Ένα βήμα μετά την ηλεκτροκίνηση!

1.243 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2021)

Με την παρουσίαση του πρώτου –υδρογονοκίνητου- Μεσαίου Van μέχρι το τέλος του 2021(!), ο Όμιλος Stellantis προχωρά ένα βήμα μπροστά από το στάδιο των υβριδικών ή αμιγώς ηλεκτροκίνητων ελαφρών επαγγελματικών. Ας δούμε μαζί τα πλεονεκτήματα της νέας αυτής εξέλιξης.

Mία ακόμη πρωτοποριακή κίνηση προχωρά ο νεοσυσταθείς Όμιλος Stelantis (Citroen, Fiat, Peugeot, Opel κ.ά.) σε ότι αφορά στον κλάδο των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων καθώς, ανακοίνωσε επίσημα πως μέχρι το τέλος του 2021 αναμένεται να παρουσιάσει σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, μια νέα έκδοση Μεσαίου Van, που θα εφοδιάζεται με υβριδικό (fuel-cell) σύστημα κινητήρα και καύσιμο το υδρογόνο! 
Είναι σαφές πως, μια τέτοια εξέλιξη συμβάλλει την είσοδο της αγοράς στο αμέσως επόμενο στάδιο καθώς, μετά την εποχή της ηλεκτροκίνησης, μπαίνουμε στην εποχή της υδρογονοκίνησης. 
Στόχος της εταιρείας είναι φυσικά να προσφέρει περαιτέρω βελτίωση στις υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες της δεδομένου ότι με αυτόν τον τρόπο, εκτός των μηδενικών εκπομπών ρύπων, τα νέο fuel-cell επαγγελματικά οχήματα επιδεικνύουν αυξημένη αυτονομία με τα αμιγώς  ηλεκτρικά, την ίδια στιγμή που για τον ανεφοδιασμό τους με υδρογόνο απαιτούνται –όχι ώρες αλλά- μόλις λίγα λεπτά! 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)