Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά
Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου

Παρουσίαση

Τροχόσπιτα
«Αποδημητικό» όχημα
Συμπέρασμα
Διαβάστηκε από 10597 αναγνώστες
Το Sport Traveller 600DKG της Knaus αποτελεί ένα αυτοκινούμενο, που εντυπωσιάζει με τη συνολική ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του, καθώς και με την έξυπνη διαρρύθμιση του εσωτερικού. Οι μικρές εξωτερικές διαστάσεις ωφελούν την ευελιξία, χωρίς να στερούν το παραμικρό από τους χώρους στο εσωτερικό, που προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στους επιβαίνοντες. Ο εξοπλισμός του είναι πλήρης και, σε συνδυασμό με τη μεγάλη ενεργειακή αυτονομία, παρέχει τη δυνατότητα για πολυήμερες αποδράσεις, ενώ αξιοσημείωτη είναι επίσης η δυνατότητα φιλοξενίας έξι ατόμων -αντί των τεσσάρων, που αποτελεί σύνηθες γεγονός στη μεσαία κατηγορία των αυτοκινούμενων.
Η Knaus είναι η μεγαλύτερη εταιρεία κατασκευής τροχόσπιτων στην Ευρώπη και ανήκει στον όμιλο της KNAUS TABBERT GROUP. Με 48 διαφορετικά μοντέλα σε 5 τύπους ρυμουλκούμενων τροχόσπιτων και 41 αυτοκινούμενα σε 10 διαφορετικές σειρές, καλύπτει όλες τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς.
Η Knaus εκπληρώνει όλες τις επιθυμίες σας
Όποιες και αν είναι οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας, η υπηρεσία Custom Caravaning Project (CCP) της Knaus μπορεί να τις πραγματοποιήσει. Τροχόσπιτα κυριολεκτικά κατασκευασμένα στα μέτρα σας, βάσει των υποδείξεών σας, που αφορούν στη διαμόρφωση, στον εξοπλισμό και στις διαστάσεις. Για οποιαδήποτε πληροφορία απευθυνθείτε στον αποκλειστικό αντιπρόσωπο και εισαγωγέα της Knaus για την Ελλάδα.
CAMPERLAND - ΠΗΛΙΚΑΣ Α.Ε. Ελ. Βενιζέλου 243, Π. Φάληρο, 17563, Αθήνα
Τηλ.: 210-9834462, Fax: 210-9849660 www.camperland.gr.

 
 Knaus Sport Traveller 600DKG
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΕΜΑΤΟΣ
Πολυτελής υποδομή
¶ριστη εκμετάλευση του χώρου
Πλήρης εξοπλισμός
Συμπέρασμα