Μηχανή Αναζήτησης Βαρέα Επαγγελματικά

Παρουσίαση

Τροχόσπιτα
Knaus Sport Traveller 600DKG
«Αποδημητικό» όχημα
Διαβάστηκε από 10801 αναγνώστες
Όμορφη η σχεδίαση του αμαξώματος, με καμπύλες και γωνιώδεις γραμμές, που προσδίδουν στο αυτοκινούμενο χαρακτηριστική ταυτότητα.
Το 1960, ο Γερμανός αρχιτέκτονας Helmut Knaus, θέλοντας να υπερβεί τη στατικότητα των δημιουργημάτων του, οραματίστηκε το κινούμενο σπίτι. Ένα χρόνο αργότερα, το πρώτο τροχόσπιτο Knaus εμφανίστηκε στην αγορά με το όνομα «Schwalbennest», που σημαίνει «χελιδονοφωλιά».
Εξωτερικά, πολλά είναι τα στοιχεία που προσθέτουν στην αισθητική και υποδηλώνουν την προσοχή στη λεπτομέρεια, που επιδεικνύει η Knaus.
Από τότε, η Knaus έχει εδραιωθεί πλέον ως μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής τροχόσπιτων και αυτοκινούμενων οχημάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, διατηρώντας ως έμβλημα τα δύο χελιδόνια, εν είδη φόρου τιμής, στο πρώτο δημιούργημα του εμπνευστή της. To Sport Traveller 600DKG, με μήκος 6,42 μέτρων, κατατάσσεται στη μεσαία κλάση αυτοκινούμενων οχημάτων. Παρ' όλα αυτά, οι δυνατότητές του, η άνεση και η πολυτέλεια που προσφέρει στους επιβαίνοντες είναι πραγματικά μεγάλες. Δομημένο πάνω στο σασί ενός Renault Master 2,5 λίτρων, το Sport Traveller 600DΚG έχει όμορφο σχεδιασμό και, στην περίπτωση του συγκεκριμένου μοντέλου της παρουσίασης, όμορφο χρωματισμό, καθώς ξεφεύγει από το κλασικό λευκό που παρουσιάζουν οι περισσότεροι εκπρόσωποι της κατηγορίας. Εντύπωση προκαλεί η ποιότητα των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί, καθώς και η συναρμογή τους, προδιαθέτοντας θετικά τον παρατηρητή για την εικόνα του εσωτερικού. Περιμετρικά του αυτοκινούμενου υπάρχουν έξι ανοιγόμενα παράθυρα με συσκοτίσεις και σίτες, δύο αεραγωγοί οροφής και πόρτα-γκαράζ, που επιτρέπει την είσοδο στον αποθηκευτικό χώρο στο πίσω μέρος του αυτοκινούμενου.

 
 Knaus Sport Traveller 600DKG
Πολυτελής υποδομή
¶ριστη εκμετάλευση του χώρου
Πλήρης εξοπλισμός
Συμπέρασμα