Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

4η Έκθεση Επαγγελματικών Αθήνας

2.431 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2008)

Συνεχίζεται μέχρι και την Κυριακή 21/9 η 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου που διοργανώνει ο ΣΕΑΑ στις ειδικές εγκαταστάσεις του Ελληνικού. Από τις 10:00- 22:00 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια ιδιαίτερα μεγάλη γκάμα όλων των νέων οχημάτων.

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερα έτη από την προηγούμενη φορά που διοργανώθηκε για τελευταία φορά, ωστόσο η 4η Έκθεση Επαγγελματικού Αυτοκινήτου της Αθήνας που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) επανήλθε δυναμικά.

Στις ειδικές εκθεσιακές εγκαταστάσεις του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό (συνολικής επιφάνειας 22.000 τ.μ.) περιλαμβάνονται τρεις εκθεσιακές αίθουσες όπου 17 εταιρείες επαγγελματικών οχημάτων (ελαφρών- μεσαίων- βαρέων φορτηγών, λεωφορείων) καθώς και πληθώρα εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των υπερκατασκευών, των εργαλείων, των αξεσουάρ, του εξοπλισμού συνεργείων, υπηρεσιών κ.ά. παρουσιάζουν μια μεγάλη ποικιλία όλων των νέων προϊόντων τους.

Αρκετά και σημαντικά νέα μοντέλα όπως τα Renault Kangoo Express, Citroen Nemo, Peugeot Bipper, Fiat Fiorino, MAN TGX, Mercedes-Benz Actros, Temsa Safari HD κ.ά. αναμένεται να συγκεντρώσουν τα φώτα της δημοσιότητας και το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Παράλληλα στον περιβάλλοντα χώρο της έκθεσης διοργανώνεται το «Truck Festival» που περιλαμβάνει αγώνες φορτηγών αυτοκινήτων, αγώνες slalom καθώς και πολλούς ακόμα διαγωνισμούς για τους φίλους του φορτηγού.

Πληροφοριακά αξίζει να σημειώσουμε πως κατά τη διάρκεια του Σαββάτου και της Κυριακής (20- 21/9) οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι από 10:00- 22:00.