Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ημερίδα Ι.Ο.ΑΣ. για Ασφαλείς Μεταφορές

1.730 Επισκέψεις στο άρθρο (19/9/2008)

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων διοργάνωσαν στο πλαίσιο της 4ης Έκθεσης Επαγγελματικού Αυτοκινήτου της Αθήνας, ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στις Οδικές Μεταφορές: Συντελεστής Ανάπτυξης & Ποιότητας Ζωής».

Μία εκ των σημαντικότερων παράλληλων εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της 4ης Έκθεσης Επαγγελματικού Αυτοκινήτου της Αθήνας στο Ελληνικό ήταν και η ημερίδα που διοργάνωσε στις 18/9 το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» υπό την αιγίδα του ΥΜΕ και σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ) με θέμα «Ασφάλεια στις Οδικές Μεταφορές: Συντελεστής Ανάπτυξης & Ποιότητας Ζωής».

Η εν λόγω ημερίδα είναι μια ακόμη πρωτοβουλία του Ι.Ο.ΑΣ. και είχε ως σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση επιχειρήσεων και πολιτών σε θέματα που αφορούν στην Οδική Ασφάλεια και συγκέντρωσε πληθώρα εισηγητών από διάφορους φορείς και ιδρύματα όπως το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ), ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συμβούλων Ασφαλούς Μεταφοράς Επικίνδυνων Εμπορευμάτων (ΠΣΑΜΕΕ), το Ελληνικό Ινστιτούτο Υγιεινής και Ασφάλειας Εργασίας (ΕΛΙΝΥΑΕ), ο Σύνδεσμος Εταιρειών Εμπορίας Πετρελαίου (ΣΕΕΠ), το Ελληνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο (ΕΜΠ), ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων (ΣΕΣ) κ.ά.

Οι εργασίες της ημερίδας ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία και κατά τη διάρκεια της τέθηκαν «επί τάπητος» και αναλύθηκαν αρκετά σημαντικά ζητήματα και παράμετροι που επηρεάζουν την Οδική Ασφάλεια στην ευρύτερη ελληνική επικράτεια.

Τις εργασίες της ημερίδας χαιρέτισε με σχετική επιστολή του ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, κ. Κ. Παπούλιας, ενώ δεν πρέπει να παραλείψουμε πως οι συμμετέχοντες σε αυτή είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανή επίδειξη προγράμματος πρακτικής εκπαίδευσης οδηγών σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα από την εταιρεία Quality & Safety Ltd, η οποία ειδικεύεται σε ολοκληρωμένα προγράμματα εκπαίδευσης στην οδική ασφάλεια για οδηγούς βαρέων και συμβατικών οχημάτων.