Τιμές με Leasing Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Mercedes-Benz: Νέο σύστημα πλοήγησης

2.036 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2009)

Ένα νέο, εύκολο στην χρήση και πληρέστατο σε πληροφορίες σύστημα πλοήγησης προσφέρει η Mercedes-Benz για τα Atego, Axor και Actros κατευθείαν από το εργοστάσιο. Χαρακτηριστικό του είναι η ειδικά εξελιγμένη λειτουργία προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες κίνησης ενός επαγγελματικού οχήματος.

Το νέο –εργοστασιακό- σύστημα πλοήγησης που η Mercedes-Benz Trucks προσφέρει άμεσα για όλα τα μοντέλα Atego, Axor και Actros έχει εξελιχθεί ειδικά προκειμένου να καλύπτει απόλυτα τις απαιτήσεις που επιβάλει η κίνηση ενός επαγγελματικού οχήματος.

Πιο συγκεκριμένα, ο οδηγός μπορεί να λάβει ενδιαφέρουσες πληροφορίες κατά μήκος της διαδρομής για ορισμένα σημεία όπου υπάρχει περιορισμός στο μέγιστο ύψος του οχήματος, το πλάτος του ή το είδος του φορτίου που μεταφέρει. Το νέο σύστημα πλοήγησης φέρει ειδικούς χάρτες του οδικού δικτύου σε 26 διαφορετικές χώρες της ΕΕ ενώ πέραν των ενδείξεων στον πίνακα οργάνων και την ειδική οθόνη 6,5 ιντσών, ο οδηγός μπορεί να ενημερώνεται με ηχητικά μηνύματα (μέσω των ηχείων του ηχοσυστήματος του αυτοκινήτου) σε 15 διαφορετικές γλώσσες.