Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Τις προσδοκίες ακόμα και των ανθρώπων της IVECO BUS ξεπέρασε η αυτονομία του 12μετρου, ηλεκτρικού λεωφορείου, E-WAY.

Αυτονομία 543 χλμ. για το ηλεκτρικό IVECO E-WAY

5.204 Επισκέψεις στο άρθρο (17/9/2021)

Μία μόνο φόρτιση χρειάστηκε το ηλεκτρικό IVECO E-WAY για να μεταφέρει για 543 χλμ. μαθητές στη Γερμανία, μία επίδοση ρεκόρ που πιστοποιήθηκε και από τον επίσημο φορέα TUV Nord.

Μόνο μία φόρτιση των μπαταριών του, ήταν αρκετή για το 12μετρο ηλεκτρικό λεωφορείο E-WAY της IVECO BUS, για να διανύσει σε πραγματικές συνθήκες, ούτε λίγο ούτε πολύ, 543 χιλιόμετρα!

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Τη δοκιμή πραγματοποίησε τον περασμένο Ιούλιο, η εταιρεία δημόσιων μεταφορών «Verkerhrsbetriebe Bachstein», η οποία εδρεύει στην πόλη Τσέλε στην Κάτω Σαξονία της Γερμανίας. Πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια δύο ημερών, από τις 5.30 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ., με το ηλεκτρικό λεωφορείο να φέρει μπαταρίες χωρητικότητας 350 kWh.
 
Τα ηλεκτρικά IVECO E-WAY κατακτούν το Παρίσι (+vid)
 
Την εντυπωσιακή αυτή επίδοση επιβεβαίωσε και ο φορέας TUV Nord, ενώ αξίζει να αναφερθεί πως στο τέλος της δοκιμασίας, το IVECO BUS είχε ακόμα υπόλοιπο 3% στις μπαταρίες του, κάτι που σημαίνει πως μπορούσε να διανύσει λίγα χιλιόμετρα ακόμα. Σημειώνεται, πως η ιταλική εταιρεία ανακοινώνει κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας της τάξης των 0,61 kWh/χλμ. για το ηλεκτρικό της λεωφορείο.
 
«Είχαμε ήδη ολοκληρώσει τις πρώτες δοκιμές σε πίστα, όπου το λεωφορείο είχε διανύσει 527 χλμ. με μία φόρτιση. Είμαστε πανευτυχείς με αυτό το νέο ρεκόρ, το οποίο πραγματοποιήθηκε από έναν πελάτη μας σε πραγματικές συνθήκες», δήλωσε περιχαρής ο επικεφαλής της IVECO BUS, Stephane Espinasse. «Δεν το πίστευα μα τώρα είμαι περήφανος που είχα αυτή την επίδοση σε αστικές και προαστιακές διαδρομές στην περιοχή του Μπράουνσβαϊγκ μεταφέροντας μαθητές», τόνισε από την πλευρά του ο οδηγός του E-WAY, Malte Seek.
 
Ακόμα πιο άνετο το νέο IVECO Daily minibus
 
Υπενθυμίζεται, πως το IVECO E-WAY παράγεται στο κέντρο ηλεκτροκίνησης της HEULIEZ που βρίσκεται στο Rorthais της Γαλλίας, με τις δύο εταιρείες να έχουν στενό βαθμό «συγγένειας», καθώς αποτελούν μέλη του ομίλου CNH Industrial. Διατίθεται σε 4 εκδόσεις αμαξώματος μήκους 9,5, 10,7, 12 και 18 μέτρων (αρθρωτό), ενώ προσφέρονται και τρεις επιλογές φόρτισης (ολονύκτια, με παντογράφο ή μεικτό).
 
Σας αφήνουμε με το παρακάτω σχετικό βίντεο:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »