Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

180 ακόμα μονάδες του 12μετρου ηλεκτρικού λεωφορείου E-WAY της IVECO BUS, θα πιάσουν προσεχώς δουλειά στο Παρίσι.

Τα ηλεκτρικά IVECO E-WAY κατακτούν το Παρίσι (+vid)

2.652 Επισκέψεις στο άρθρο (25/8/2021)

Τους δρόμους του Παρισιού πρόκειται σύντομα να κατακλύσουν τα 12μετρα ηλεκτρικά λεωφορεία E-WAY της IVECO BUS, καθώς η ιταλική εταιρεία επιλέχθηκε σε έναν μεγάλο διαγωνισμό της γαλλικής πρωτεύουσας. Και στα δικά μας…

Η IVECO BUS και το πλήρως ηλεκτρικό E-WAY των 12 μέτρων, επιλέχθηκαν ως μέρος του μεγάλου ευρωπαϊκού διαγωνισμού για ηλεκτρικά λεωφορεία, που τρέχει από την εταιρεία δημόσιων μεταφορών «RATP», με τη χρηματοδότηση να προέρχεται από τον Φορέα Μεταφορών του Παρισιού «Ile-de-France Mobilites».

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 Αυτός ο νέος διαγωνισμός είναι μέρος της εφαρμογής του σχεδίου «Bus 2025» που αποσκοπεί να καταστήσει τον στόλο των αστικών λεωφορείων του Παρισιού και την ευρύτερη περιοχή, πιο φιλική προς το περιβάλλον. Αυτά τα λεωφορεία, που διατίθενται ήδη στη Γαλλία με το όνομα «GX ELEC», σύντομα θα ενταχθούν σε αυτά που λειτουργούν στις γραμμές της RATP.
 
Η IVECO BUS στον ιταλικό αυτοκινητόδρομο του μέλλοντος
 
Αξίζει να σημειωθεί, πως το συμβόλαιο κάνει λόγο για 180 μονάδες του 12μετρου μοντέλου, τα οποία θα προστεθούν στα 247 που κυκλοφορούν ήδη ή που αναμένεται να παραδοθούν. Με τη νέα αυτή συμφωνία, η IVECO BUS θα καταστεί ο μεγαλύτερος προμηθευτής ηλεκτρικών λεωφορείων της RATP, οι άνθρωποι της οποίας επέλεξαν το σύστημα ολιγόωρης νυχτερινής φόρτισης στα ντεπό του E-WAY, που αποτέλεσε πέρυσι το best-seller ηλεκτρικό λεωφορείο της Γαλλίας.
 
Ακόμα πιο άνετο το νέο Daily mini-bus της IVECO BUS
 
Σημειώνεται, πως το IVECO E-WAY παράγεται στο κέντρο ηλεκτροκίνησης της HEULIEZ που βρίσκεται στο Rorthais της Γαλλίας, με τις δύο εταιρείες να έχουν στενό βαθμό «συγγένειας», καθώς αποτελούν μέλη του ομίλου CNH Industrial. Διατίθεται σε 4 εκδόσεις αμαξώματος μήκους 9,5, 10,7, 12 και 18 μέτρων (αρθρωτό), ενώ προσφέρονται και τρεις επιλογές φόρτισης (ολονύκτια, με παντογράφο ή μεικτό).
 
Δείτε περισσότερα για το E-WAY στο παρακάτω βίντεο της IVECO BUS:

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »