Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η γκάμα των λεωφορείων της MAN Truck & Bus εντυπωσιάζει με το επίπεδο της ποιότητας κατασκευής, της εφαρμοσμένης τεχνολογίας και της ασφάλειας που προσφέρει (φωτό το διώροφο Neoplan Skyliner).

Εντυπωσιακή αξιοπιστία και σημαντικές νέες προτάσεις οχημάτων

A.T.E.: Επί σειρά ετών, τα προϊόντα της MAN Truck & Bus διαπρέπουν στα αποτελέσματα των ελέγχων αξιοπιστίας, σύμφωνα με τα στοιχεία του TUV Report. Ποιο είναι το… μυστικό της επιτυχίας και πως αυτό μεταφράζεται για τον ιδιοκτήτη ενός οχήματος της εταιρείας σας;
Λ.Δ.: Πράγματι με βάση την επιθεώρηση του TUV η ΜΑΝ κατάφερε να βρεθεί με τη σειρά φορτηγών TGL, TGM, TGS και TGX για 4η συνεχή χρονιά στην 1η  θέση από πλευράς αξιοπιστίας, το όποιο μας χαροποίησε ιδιαίτερα. Το αποτέλεσμα αυτό είναι πολύ σημαντικό, λόγω του ότι οι έλεγχοι που πραγματοποιήθηκαν αφορούσαν συστήματα ασφαλείας των οχημάτων, όπως σύστημα πέδησης, ορατότητας, φωτισμού, μετάδοσης κίνησης και ανάρτησης. 
Ενδεικτικά αναφέρω ότι το 86% των φορτηγών ΜΑΝ που ελέχθησαν το 2015 δεν είχαν κανένα απολύτως ελάττωμα, αναφορικά στα παραπάνω συστήματα, το οποίο μεταφράζεται σε χαμηλότερα έξοδα συντήρησης και επισκευών, λιγότερο χρόνο στο συνεργείο, ασφάλεια για το εμπόρευμα που μεταφέρεται, άρα σημαντικό όφελος και εξοικονόμηση χρημάτων για τον πελάτη.
Βασικό ρόλο στην επίτευξη του καλού αυτού αποτελέσματος παίζει αφενός η άριστη ποιότητα κατασκευής μέσα από την αναβάθμιση των συστημάτων και διαδικασιών του εργοστασίου μας και αφετέρου η παροχή αξιόπιστης και προγραμματισμένης συντήρησης, ειδικά με τη μορφή συμβολαίων συντήρησης, όπου  ο πελάτης αποφεύγει τυχόν απρογραμμάτιστες επισκέψεις στο συνεργείο λόγω παραμελημένης συντήρησης και διατηρεί το όχημα του πάντα σε καλή κατάσταση και σύμφωνα με τις τελευταίες τεχνικές οδηγίες του κατασκευαστή. Είναι πράγματι μια πολύ καλή υπηρεσία την οποία προωθούμε τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα.
A.T.E.: Η MAN Truck & Bus έχει ανακοινώσει και επίσημα πως σύντομα θα λανσάρει ένα νέο –ελαφρύ- επαγγελματικό όχημα, το οποίο θα βασίζεται στη νέα γενιά του VW Crafter και θα επεκτείνει τη γκάμα σας «προς τα κάτω»; Πως κρίνετε αυτήν την εξέλιξη και πως θα επηρεάσει τα πλάνα σας στην ελληνική αγορά;
Λ.Δ.: Η νέα μας ελαφρά σειρά ονομάζεται ΜΑΝ TGE και θα κατασκευάζεται μαζί με το «δίδυμο» Volkswagen Crafter στη νέα εργοστασιακή μονάδα της εταιρίας στην πόλη Wryesnia στην Πολωνία, επεκτείνοντας την γκάμα φορτηγών μας προς τα κάτω μέχρι τους 3 τόνους. 
Το MAN TGE θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην φετινή έκθεση ΙΑΑ τον Σεπτέμβριο και θα είναι διαθέσιμο στην αγορά από το 2017. Αποτελεί μια συνεργασία με την VW, η οποία θα δημιουργήσει ένα στρατηγικό πλεονέκτημα στην απόκτηση νέων πελατών. 
Ο λόγος είναι ότι πολλοί πελάτες μας που δραστηριοποιούνται στη βαριά κατηγορία οχημάτων έχουν ανάγκη και από ελαφρά επαγγελματικά οχήματα και έτσι το ΜΑΝ TGE αποτελεί μια έξυπνη προσθήκη στην ήδη εδραιωμένη σειρά οχημάτων μας.
Όπως προανέφερα στόχος μας είναι να προσφέρουμε την κατάλληλη μεταφορική λύση για τον πελάτη μας. Έτσι πιστεύουμε ότι και με το ΜΑΝ TGE θα προσφέρουμε νέες λύσεις και  πρότυπες υπηρεσίες και σε αυτή την κατηγορία για τους πελάτες μας.
Η νέα σειρά θα συμβάλλει σίγουρα στο μέλλον και στην ενίσχυση της θέσης μας στην ελληνική αγορά, όπου υπάρχει ένα καλό δυναμικό για ανάπτυξη.
A.T.E.: Η γκάμα τόσο των φορτηγών όσο και των λεωφορείων της MAN Truck & Bus (MAN Trucks, MAN Buses, Neoplan Buses) είναι πληρέστατη και με τεράστια γκάμα εκδόσεων. Μπορείτε να μας αποκαλύψετε ορισμένους από τους τομείς στους οποίους θα πρέπει να περιμένουμε νέες εξελίξεις στο άμεσο προσεχές διάστημα, δεδομένης της προσεχούς Διεθνούς Εκθέσεως Επαγγελματικών Οχημάτων της ΙΑΑ που θα διοργανωθεί το φθινόπωρο του 2016;
Λ.Δ.: Πολύ ευχαρίστως! Βασικοί τομείς όπου θα υπάρχουν εξελίξεις από πλευράς ΜΑΝ θα είναι η παρουσίαση νέων προϊόντων στο πλαίσιο διαρκούς ανάπτυξης της γκάμας μας, προγράμματα με επίκεντρο τον πελάτη και την ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση του καθώς και βλέποντας το όχι και τόσο μακρινό μέλλον προγράμματα σχετικά με «Mobility», υπηρεσίες δηλαδή γύρω από το όχημα που αυξάνουν και βελτιώνουν την παραμονή του στον δρόμο και «Digitalization», υπηρεσίες δηλαδή που σχετίζονται με την ψηφιακή μας εποχή προσφέροντας ασφάλεια, οικονομία, άνεση και αξιοπιστία στον χρήστη.
Επίσης αυτό που μπορώ να αναφέρω ήδη σήμερα είναι ότι στην ΙΑΑ θα παρουσιάσουμε ένα νέο λεωφορείο από την στάνταρ γκάμα μας.

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ