Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Webfleet Solutions: Τηλεματική με στόχο τα results!

9.147 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2024)
Webfleet Solutions: Τηλεματική με στόχο τα results!

Η Webfleet Solutions:
-Είναι η Νο1 εταιρεία παροχής υπηρεσιών τηλεματικής στην Ευρώπη
-Λειτουργεί σε 60 χιλιάδες στόλους οχημάτων ανά τον κόσμο
-Είναι εύχρηστη και διαθέτει πλήθος custom υπηρεσιών (για τις ανάγκες κάθε στόλου)
-Μειώνει κόστη, αυξάνει παραγωγικότητα, βελτιώνει ασφάλεια. Αποσβένεται σύντομα

Μιλάμε με τον κο Παντελή Κουκιανάκη (Technical Manager της Elastrak) για την δημοφιλή πλατφόρμα υπηρεσιών Wetfleet Solutions. Μαθαίνουμε ποια είναι η χρησιμότητα της, αν και πως γίνεται εξατομίκευση της (με βάση τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε στόλου οχημάτων) και πως -εντέλει- συμβάλει στους στόχους και τα αποτελέσματα που επιδιώκει ο Fleet Manager μιας σύγχρονης επιχείρησης.

Κύριε Κουκιανάκη, πείτε μας αρχικά, τι περιλαμβάνει η υπηρεσία Webfleet και σε ποιους απευθύνεται;

Οι υπηρεσίες τηλεματικής της Webfleet Solutions, μέλος του ομίλου Bridgestone, είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων που απευθύνεται σε όλους τους στόλους. Οι υπηρεσίες που προσφέρει ξεκινάνε από το απλό track and trace και φτάνουν σε πιο εξειδικευμένες λύσεις όπως διαχείριση παραγγελιών, ταχογράφων, βελτιστοποίησης δρομολογίων και πολλά άλλα, με σαφή στόχο την μείωση των κοστολογίων, τη βελτίωση της ασφάλειας και την παροχή καλύτερων υπηρεσιών.

Σε μια εποχή που ο Fleet Manager χρειάζεται να εξασφαλίσει κρίσιμους στόχους ασφάλειας (ανθρωπίνου δυναμικού, φορτίων, οχημάτων) πως αυτή η υπηρεσία μπορεί να βοηθήσει το έργο του;

Η πλατφόρμα της Webfleet Solutions είναι απλή, αποδοτική και άμεση. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση και η εκπαίδευση των διαχειριστών του στόλου από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας μας, θα είναι σε θέση να έχουν την πληροφορία που χρειάζονται, με τον τρόπο και στον χρόνο που επιθυμούν.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι, η πλατφόρμα, προσφέρει όλα τα απαραίτητα εργαλεία ακόμα και έξυπνα προϊόντα με κάμερες, ώστε να μεγιστοποιείται η ασφάλεια των οδικών μετακινήσεων. Η πλατφόρμα της Webfleet είναι δομημένη έτσι ώστε να προσφέρει λύσεις στους διαχειριστές των στόλων και να διευκολύνει το έργο τους.

Περνώντας από την ασφάλεια, σε άλλους κρίσιμους δείκτες (με μεγάλη συμβολή στα εταιρικά αποτελέσματα): μιλάμε για μείωση κόστους, βελτίωση παραγωγικότητας, αμεσότητα αντίδρασης (όπου χρειαστεί). Πως η δική σας Fleet Management Solution αποτελεί ουσιαστικό βοηθό στο δύσκολο έργο του σύγχρονου υπευθύνου στόλου;

Για όλους τους δείκτες που αναφέρατε υπάρχει πληθώρα υπηρεσιών που συμβάλουν στην βελτίωσή τους όπως διαχείριση ταχογράφων και ωραρίων των οδηγών σε πραγματικό χρόνο, βελτιστοποίηση δρομολογίων, άμεσες ειδοποιήσεις για προβλήματα στα οχήματα, «βιβλίο» συντήρησης οχημάτων και πολλά άλλα.

Ανάλογα με τις ανάγκες κάθε στόλου υπάρχουν και τα απαραίτητα εργαλεία. Το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας μας είναι πάντα στην διάθεση των διαχειριστών για την επιλογή των κατάλληλων λύσεων για τη μείωση των κοστολογίων και την βελτίωση της παραγωγικότητας.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>