Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο κ. Λουκάς Δρούκαλης είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος και ο Διευθυντής After-Sales της MAN Ελλάς Α.Ε.

Βασική προτεραιότητα οι βέλτιστες λύσεις για τον πελάτη

4.687 Επισκέψεις στο άρθρο (16/6/2016)

Ο κ. Λουκάς Δρούκαλης είναι ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. αντικαθιστώντας τον κ. Roland W. Schacht που προήχθη σε νέα καθήκοντα στα κεντρικά της εταιρείας. Προκειμένου να σκιαγραφήσουμε τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται πλέον για την εταιρεία, ζητήσαμε τη γνώμη του κ. Δρούκαλη πάνω στα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν στην παρούσα φάση την ελληνική αγορά επαγγελματικών οχημάτων και όχι μόνο…

Ο κ. Λουκάς Δρούκαλης ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου στη ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. από την 1η Μαΐου, διατηρώντας παράλληλα τη θέση του Διευθυντή After-Sales που κατείχε ως τώρα. 
Ο κ. Δρούκαλης είναι διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός του Πολυτεχνείου ¶αχεν Γερμανίας και έχει να επιδείξει μακρόχρονη εμπειρία στον κλάδο των επαγγελματικών οχημάτων στη χώρα μας, κατέχοντας νευραλγικές θέσεις στη ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε. κατά τη διάρκεια των τελευταίων 20 ετών. 
Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό μας, ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της ΜΑΝ Ελλάς Α.Ε δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή η ελληνική αγορά ωστόσο δεν έκρυψε και την αισιοδοξία του για τα μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της.