Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Τον επίζηλο τίτλο «Βιώσιμο Λεωφορείο της Χρονιάς» απέσπασε το τριαξονικό ηλεκτρικό Solaris Urbino 15 LE των 15 μέτρων.

Τον επίζηλο τίτλο «Βιώσιμο Λεωφορείο της Χρονιάς» απέσπασε το τριαξονικό ηλεκτρικό Solaris Urbino 15 LE των 15 μέτρων.

«Βιώσιμο Λεωφορείο της Χρονιάς» το 15μετρο Solaris

3.268 Επισκέψεις στο άρθρο (29/11/2021)

Στο τριαξονικό ηλεκτρικό Solaris Urbino 15 LE των 15 μέτρων, το οποίο προορίζεται τόσο για αστική όσο και για υπεραστική χρήση, απονεμήθηκε το φετινό βραβείο «Βιώσιμο Λεωφορείο της Χρονιάς».

Όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, το MAN Lion`s Coach βραβεύτηκε ως «Βιώσιμο Πούλμαν της Χρονιάς», στην κατηγορία όμως των λεωφορείων, το σχετικό βραβείο στην 4η εκδοχή του διαγωνισμού απονεμήθηκε στο 3αξονικό, ηλεκτρικό Solaris Urbino 15 LE των 15 μέτρων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
«Αισθανόμαστε τιμή που το ηλεκτρικό μας λεωφορείο Solaris Urbino 15 LE αναγνωρίστηκε από την κριτική επιτροπή αυτού του διάσημου διαγωνισμού. Οι καινοτόμες δημόσιες συγκοινωνίες μας ανοίγουν εντελώς νέες δυνατότητες: καθαρός αέρας, ήσυχοι δρόμοι και χωρίς δυσάρεστο θόρυβο. Αυτό γίνεται πραγματικότητα για έναν αυξανόμενο αριθμό πόλεων, που είναι φιλικές προς τους ανθρώπους και το περιβάλλον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η συμβολή της Solaris στις ασφαλείς, προσβάσιμες στο κοινό, βιώσιμες μεταφορές αναγνωρίζεται όλο και περισσότερο», δήλωσε ο Mateusz Figaszewski, Διευθυντής Ανάπτυξης Ηλεκτρικής Κινητικότητας και Ευφυΐας Αγοράς της Solaris Bus & Coach στην τελετή απονομής των βραβείων.
 
Σημειώνεται, πως τα μέλη της επιτροπής του διαγωνισμού που πραγματοποιείται για 4η φορά, προέρχονται από δημοσιογράφους επτά μέσων της Ευρώπης από τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, τη Ρουμανία, την Ισπανία, τη Σλοβενία και το Ην. Βασίλειο. Η κριτική επιτροπή επέστησε ιδιαίτερη προσοχή στη δομή τριών αξόνων του ηλεκτρικού λεωφορείου της Solaris, που παρέχει περισσότερη άνεση και οδηγική ευστάθεια. Επιπρόσθετα, αναγνωρίστηκε το γεγονός ότι το λεωφορείο μπορεί να προσαρμοστεί τόσο για αστικές όσο και για υπεραστικές συγκοινωνίες. Επιπλέον, ρόλο στη βράβευση έπαιξε και ο εκτεταμένος εξοπλισμός άνεσης, ασφάλειας και αύξησης της αποδοτικότητας του λεωφορείου της Solaris.
 
Υπενθυμίζεται, πως το Solaris των 15 μέτρων είναι εξοπλισμένο με έξι πακέτα μπαταριών συνολικής χωρητικότητας 470 kWh, για φόρτιση τόσο μέσω βύσματος όσο και μέσω παντογράφου. Το μεικτού βάρους 25 τόνων λεωφορείο διαθέτει μια ηλεκτρική γραμμή κίνησης απόδοσης 300 kW (408 PS) και εμφανίζει συνολική χωρητικότητα έως και 105 επιβατών, από τους οποίους οι 51 ως 65 (ανάλογα με την έκδοση) είναι καθήμενοι.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »