Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το πρωτότυπο X-Class stylish explorer φαντάζει ίσως πιο κοντά στην τελική έκδοση παραγωγής του Pick-Up της Mercedes-Benz αν και είναι λογικό πως θα τροποποιηθεί το σχήμα των πίσω φωτιστικών σωμάτων του.

Δυναμική και επιβλητική η έκδοση «powerfull adventurer», δεν εγκαταλείπει τις πολλαπλές καμπύλες της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Mercedes-Benz.

Έντονα δυναμική αλλά και καλαίσθητη, η σχεδίαση του Renault Alaskan έχει πολλά κοινά με το Nissan Navara.

Κομψότερο το X-Class, πιο δυναμικό το Alaskan

Παρά το γεγονός ότι βασίζονται ουσιαστικά στο ίδιο αμάξωμα, οι προτάσεις των Renault και Mercedes-Benz εμφανίζουν σημαντικές διαφορές σε ότι αφορά την σχεδίαση του αμαξώματος τους, οι οποίες φυσικά, περιορίζονται όταν κανείς αντικρίζει τα δύο μοντέλα από το πλάι.
Η Mercedes-Benz επέλεξε και στις δύο πρωτότυπες εκδόσεις («stylish explorer» και «powerful adventurer») του μελλοντικού X-Class μια πιο… κοσμοπολίτικη αισθητική με μικρά φωτιστικά σώματα για το εμπρός μέρος και μεγάλες εισαγωγές τόσο στη μάσκα όσο και στον προφυλακτήρα. Φυσικά πρόκειται για πρωτότυπα οχήματα, με την τελική έκδοση του οχήματος να απέχει ίσως αρκετά από αυτές ωστόσο, το σίγουρο είναι πως τόσο το μέγεθος του λογότυπου όσο και του προφυλακτήρα, λογικά θα είναι μικρότερα. Επίσης, είναι σαφές πως το σχήμα της πίσω πόρτας καθώς και των αντίστοιχων φωτιστικών σημάτων θα μεταβληθεί σημαντικά, για λόγους πρακτικότητας.
Από την πλευρά της, η Renault έχει φροντίσει να ενισχύσει τον δυναμισμό του Alaskan και αν και διαφέρει σημαντικά από τα σχεδιαστικά πρότυπα του Nissan Navara στο οποίο βασίζεται, σε γενικές γραμμές διατηρεί τις ίδιες φόρμες αναφορικά με το μέγεθος της μάσκας, των φωτιστικών σωμάτων και των προφυλακτήρων.

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ