Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο εσωτερικός διάκοσμος της έκδοσης «stylish explore» του μελλοντικού Mercedes-Benz X-Class παραπέμπει άμεσα σε υπέρ-πολυτελή επιβατικά οχήματα ενώ…

… ή πρωτότυπη έκδοση «powerful adventurer» διατηρεί αντίστοιχα σχεδιαστικά μοτίβα, με σαφή έμφαση στον σκληροτράχηλο χαρακτήρα ενός Pick-Up.

Με πληρέστατο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας, το Renault Alaskan δεν διαφοροποιείται σημαντικά από το Nissan Navara.

Πλήρως διαφοροποιημένος ο εσωτερικός διάκοσμος του X-Class

Με βάση τα όσα γνωρίζουμε από το νέο Nissan Navara αλλά και το Alaskan, στο εσωτερικό των διπλοκάμπινων εκδόσεων των μελλοντικών Pick-Up της Renault και της Mercedes-Benz θα προσφέρονται άνετοι χώροι για πέντε επιβάτες με «αέρα» 589 χλστ. για τα γόντα των πίσω επιβατών και γωνία 23 μοιρών για τη πλάτη της 2ης σειράς.
Σε ότι αφορά στη σχεδίαση, το Alaskan δεν παρεκκλίνει καθόλου από τα δεδομένα του Navara ωστόσο, η Mercedes-Benz αποφάσισε να ακολουθήσει μια εντελώς διαφορετική πορεία.
Τόσο το ταμπλό όσο και η κεντρική κονσόλα έχουν τροποποιηθεί πλήρως ενώ και η έδραση της κεντρικής οθόνης αφής στο πάνω μέρος της κονσόλας (όπως και σε πολλαπλά από τα υπόλοιπα επιβατικά οχήματα της γερμανικής εταιρείας), διαφοροποιεί εντελώς την εικόνα του εσωτερικού από το Alaskan. Παράλληλα, το επίπεδο των υλικών που έχουν χρησιμοποιηθεί σε αμφότερες τις εκδόσεις (επενδύσεις από ξύλο, ανθρακονήματα κ.ο.κ.), αν διατηρηθεί έστω και σε περιορισμένη έκταση και την τελική έκδοση παραγωγής, σαφέστατα θα θέσει το X-Class στο άνω άκρο της κατηγορίας σε αυτόν τον τομέα.
 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ