Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η νέα γενιά του Nissan Navara αποτελεί τον… κοινό παρονομαστή των μελλοντικών Renault Alaskan και Mercedes-Benz X-Class.

Κοινός παρονομαστής

Όπως προαναφέραμε και στο εισαγωγικό, αμφότερα τα μελλοντικά Renault Alaskan και Mercedes-Benz X-Class βασίζονται στη νέα γενιά του Nissan Navara που ήδη είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.
Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία έχει ανακοινώσει πως το συνολικό κόστος εξέλιξης του νέου X-Class θα ανέλθει σε αρκετές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ ωστόσο, είναι δεδομένο πως σε αρκετούς από τους βασικούς τομείς του όπως οι μεταφορικές δυνατότητες, η δομή του πλαισίου ή των αναρτήσεων κ.ο.κ., θα προσφέρει ακριβώς τα ίδια με τα Alaskan και Navara.
Η ύπαρξη ανάρτησης με πέντε συνδέσμους στον πίσω άξονα των διπλοκάμπινων εκδόσεων και το πλαίσιο τύπου σκάλας αποτελούν βασικά γνωρίσματα τόσο του νέου Navara όσο και των μελλοντικών προτάσεων των Renault και Mercedes-Benz ενώ, κοινή θα είναι και η προέλευση τους.
Πιο συγκεκριμένα, το Renault Alaskan θα λανσαριστεί στις αγορές της ΕΕ –πιθανότατα- μέσα στο 2ο 6μηνο του 2017 και θα παράγεται (για αυτές τις αγορές) στη γραμμή της Nissan στη Βαρκελώνη.
Το ίδιο θα ισχύσει και για την περίπτωση του Mercedes-Benz X-Class ενώ, τα οχήματα που προορίζονται για τις αγορές της Λατ. Αμερικής, θα κατασκευάζονται στη γραμμή παραγωγής της Renault στη Cordoba της Αργεντινής (από τις αρχές του 2018).

 

 

PICK-UP - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ