Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

    Επισκευή οχημάτων από επαγγελματίες για επαγγελματίες!

    6.547 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2021)

    Το συνεργείο Braketruck δραστηριοποιείται στην επισκευή βαρέων οχημάτων. Με την πείρα και την εξειδίκευση του προσωπικού, είναι σε θέση να εγγυηθεί για την αμεσότητα και την ποιότητα της κάθε διεργασίας που πραγματοποιείται στο χώρο.

    Η ειδικότητά στα φρένα και τις αναρτήσεις αποτελεί σφραγίδα σιγουριάς και απόλυτης εμπιστοσύνης για τον κάθε επαγγελματία του χώρου. Διατίθεται μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών και σε φρένα αλλά σε αναρτήσεις και τεχνογνωσία για συστήματα πέδησης με ABS, EBS αλλά και αναρτήσεις με σύστημα ECAS.

    BRAKETRUCK      Καλέστε:   2105584520 , 2105584521

    Φρένα Φορτηγών
    Το συνεργείο Braketruck ειδικεύεται στην επισκευή και την εγκατάσταση συστημάτων πέδησης ABS, EBS, ECAS, ASR, TEBS, RCAS.

    Διαθέτουν τα πλέον σύγχρονα συστήματα διάγνωσης φρένων, εντοπίζοντας την κάθε βλάβη και το έμπειρο προσωπικό προχωρά στην άμεση και επισκευή ή αντικατάσταση.

    Επίσης διαθέτουν ταμπουρότορνο και δισκότορνο

    Αναρτήσεις
    Το συνεργείο Braketruck παρέχει έλεγχο και άμεση αντικατάσταση ή επισκευή του συστήματος απορρόφησης κραδασμών του οχήματός σας. Διαθέτοντας μια πληρέστατη γκάμα ανταλλακτικών μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη έτσι ώστε να έχετε απόλυτη ασφάλεια και έλεγχο στο δρόμο.

    Οι παροχές του συνεργείου Braketruck περιλαμβάνουν τον πλήρη έλεγχο και αποκατάσταση των φθορών και βλαβών προκειμένου να μπορείτε να είστε σίγουροι για την ασφάλεια, τόσο τη δική σας, όσο και των άλλων.
     

    • Το συνεργείο παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το επαγγελματικό σας όχημα.

    Πιο συγκεκριμένα στην Braketruck παρέχουν:

    • Επισκευή/αντικατάσταση των συστημάτων αέρα (πέδησης/ανάρτησης)
    • Μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών
    • Πλήρες service φορτηγών

    Το έμπειρο προσωπικό είναι σε θέση να λύσει οποιαδήποτε απορία σας.


    BRAKETRUCK
    Καλέστε:   2105584520 , 2105584521
    Δείτε:          braketruck.gr/
    Ακολουθήστε: www.facebook.com/Braketruck-687471791304698/