Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Το σύστημα «Pre-Collision Assist» αναλαμβάνει να μειώσει τη σφοδρότητα πάσης φύσεως μετωπικών συγκρούσεων του οχήματος.

Το σύστημα «Side Wind Stabilisation» αναλαμβάνει να διατηρήσει σταθερή την πορεία του οχήματος σε περίπτωση που δεχθεί έντονες πλευρικές ριπές ανέμου κατά την κίνηση του.

Το «Traffic Sign Recognition» είναι σε θέση να αναγνωρίζει τη σήμανση του ΚΟΚ και να ενημερώνει τον οδηγό π.χ. για τα όρια ταχύτητας ανά περίπτωση.

Επεμβάσεις ουσίας και σε άλλους τομείς

Εκτός της νέας… καρδιάς τους, οι Euro6 εκδόσεις των Transit & Transit Custom έχουν δεχθεί αρκετές ακόμη τροποποιήσεις με στόχο να βελτιωθεί η αποδοτικότητα, η ασφάλεια αλλά και το επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν στον ιδιοκτήτη τους. 
΅Όπως προαναφέραμε προς το τέλος του 2016 θα είναι διαθέσιμο ένα νέο αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων με την ονομασία «SelectiShift» με δυνατότητα σειριακής εναλλαγής των σχέσεων από ειδικούς διακόπτες πάνω στον επιλογέα. 
Την ίδια εποχή, θα λανσαριστεί και ένα νέο σύστημα αερανάρτησης για τις επιβατικές εκδόσεις «Kombi» του Transit Custom που έχει εξελιχθεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, προσφέροντας βέλτιστο έλεγχο των κλίσεων του αμαξώματος καθώς και δυνατότητα αυξομείωσης της απόστασης του από το έδαφος ανάλογα με το βάρος του φορτίου (επιβάτες – αποσκευές) και την κίνηση του οχήματος (ταχύτητα, οδόστρωμα).

Προηγμένα ηλεκτρονικά συστήματα άνεσης και ασφάλειας 
Επιπρόσθετα, στον εξοπλισμό αμφότερων των μοντέλων θα είναι διαθέσιμες επιλογές ορισμένων ιδιαίτερα εξελιγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων που άπτονται της ενεργητικής ασφάλειας που προσφέρουν και πιο συγκεκριμένα τα εξής: 
 Pre-Collision Assist με Pedestrian Detection
Το εν λόγω σύστημα αναλαμβάνει να μειώσει τη σφοδρότητα των μετωπικών συγκρούσεων με άλλα οχήματα ή πεζούς, επιτρέποντας στον οδηγό να αποφύγει την πλειοψηφία των επικίνδυνων καταστάσεων που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. 
 Adaptive Cruise Control
Κάνοντας χρήση ειδικών αισθητήρων ραντάρ, η εν λόγω τεχνολογία επιτρέπει τη διατήρηση της βέλτιστης απόστασης ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα. 
 Traffic Sign Recognition
Το εν λόγω σύστημα είναι σε θέση να ενημερώνει άμεσα τον οδηγό για όρια ταχύτητας που ισχύουν στο συγκεκριμένο σημείο της διαδρομής, καθώς και άλλους περιορισμούς που τίθενται από τη σήμανση του Κ.Ο.Κ. 
Τέλος, το Ηλεκτρονικό Σύστημα Ευστάθειας (ESC – Electronic Stability Control) που περιλαμβάνεται στο βασικό εξοπλισμό αμφότερων μοντέλων πλέον ενσωματώνει νέες τεχνολογικές καινοτομίες όπως οι: 
 Side Wind Stabilisation
Το συγκεκριμένο σύστημα αναλαμβάνει να ασκήσει μερική ισχύ πέδησης στους τροχούς της μιας πλευράς του οχήματος, προκειμένου να διατηρήσει την ευστάθεια του αμαξώματος σε περιπτώσεις έντονων πλευρικών ριπών ανέμου. 
 Curve Control
Πρόκειται για μια εξειδικευμένη τεχνολογία της Ford που διασφαλίζει τη μείωση της ταχύτητας του οχήματος, όταν αυτό εισέρχεται σε μια έντονη καμπή – στροφή του δρόμου, με υψηλή ταχύτητα (π.χ. κατά την έξοδο από έναν αυτοκινητόδρομο). 
 Roll Stability Control
Το συγκεκριμένο σύστημα είναι σε θέση να αποτρέψει την ανατροπή του οχήματος, επεμβαίνοντας στην απόδοση της ροπής του κινητήρα και στην πέδηση κάθε τροχού ξεχωριστά. 

 

VAN - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ