Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ασφάλεια Taxi: Το πακέτο του μήνα

ΗΗ εταιρεία Ν. Τσαρούχας Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι, ξεκίνησε τη λειτουργία της το 2008 και σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα έχει καταφέρει να πρωταγωνιστεί στο ασφαλιστικό κλάδο της ελληνικής αγοράς. 
Εξάλλου, όλοι γνωρίζουμε πως η βιωσιμότητα μιας επιχείρησης δεν εξαρτάται μόνο από τις εμπορικές αποφάσεις που καλείται να λάβει ο επιχειρηματίας. Πολλές φορές, αυτή επηρεάζεται ανεπανόρθωτα από ζημιές που θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με την κατάλληλη ασφαλιστική προστασία. 
Για τον λόγο αυτό, η Ν. Τσαρούχας Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι παρακολουθεί διαρκώς τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου και προσφέρει ένα πλήθος Ασφαλιστικών Προγραμμάτων που ενδιαφέρουν κάθε έμπορο, καταστηματάρχη, βιομήχανο, ελεύθερο επαγγελματία, αυτοκινητιστή κ.ά., διασφαλίζοντας απόλυτη σιγουριά. 

Επιχειρήστε… εξασφαλισμένοι
Με πρωταρχικό στόχο την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών και προϊόντων υψηλής ποιότητας στους πελάτες της, η Ν. Τσαρούχας Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι έχει πιστοποιηθεί για την ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει και αποτελεί πρότυπο για τα ασφαλιστικά πακέτα που διαθέτει στους ασφαλισμένους της. 

Η πρόταση της Ν. Τσαρούχας
Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 210 – 5522562 ή 210 5222212, μπορείτε να ασφαλίσετε το όχημα σας με κόστος 268 ευρώ ανά 3μηνο ή 532 ευρώ ανά 6μηνο σε ένα πρόγραμμα που προσφέρει: 
- ωματικές βλάβες τρίτων μέχρι 1 εκ. ευρώ ανά θύμα
- Υλικές ζημιές τρίτων μέχρι 1 εκ. ευρώ ανά ατύχημα
- Υλικές ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
- Προσωπικό ατύχημα οδηγού
- Φροντίδα ατυχήματος

 

TAXI - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ