Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Μια εικόνα από το μέλλον παίρνουμε από το οικοσύστημα όπως το φαντάζεται η Hyundai.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια εικόνα από το μέλλον παίρνουμε από το οικοσύστημα όπως το φαντάζεται η Hyundai.

Η ρομποτική και το μετασύμπαν της Hyundai

2.992 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2022)

Το όραμά της για τον μελλοντικό κόσμο και τις προηγμένες λύσεις κινητικότητας, όπου με τη βοήθεια των ρομπότ ο εικονικός και ο πραγματικός κόσμος γίνονται ένα, παρουσίασε η Hyundai στην έκθεση τεχνολογίας CES 2022.

Το όραμα της Hyundai για το μέλλον της ανθρωπότητας!


    Απειρες οι εφαρμογές που οραματίζεται η Hyundai για τα PnD.

    Απειρες οι εφαρμογές που οραματίζεται η Hyundai για τα PnD.

    Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
    Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

  • Έξυπνα ρομπότ συνδέουν την πραγματικότητα με το μετασύμπαν
  • Όταν τα όρια μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας γίνονται ασαφή
  • Ολοκληρωμένο οικοσύστημα με έξυπνες λύσεις κινητικότητας
  • Πλήθος έξυπνων εφαρμογών και ρομπότ υπό εξέλιξη
 
Στην περίφημη έκθεση τεχνολογίας CES του Λας Βέγκας, η Hyundai παρουσίασε το όραμά της για τη χρήση της ρομποτικής τόσο στον πραγματικό κόσμο όσο και στο λεγόμενο μετασύμπαν (Metaverse), που αποτελεί έναν όρο που περιγράφει τη σύζευξη της πραγματικότητας και της εικονικής πραγματικότητας, με αποτέλεσμα την επαυξημένη πραγματικότητα στο πλαίσιο των κοινωνικών δικτύων.
 
Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευρύτερης ενότητας «Expanding Human Reach», με την κορεάτικη εταιρεία να δείχνει στο ευρύ κοινό πως το σχέδιο ρομποτικής που εκπονεί, θα μπορούσε να οδηγήσει προς μια μελλοντική κινητικότητα, υπερβαίνοντας τα παραδοσιακά μέσα μεταφοράς, προκειμένου η απεριόριστη ελευθερία κινήσεων να αποτελέσει γεγονός για όλη την ανθρωπότητα.
 

Η Hyundai και η επένδυση στην ρομποτική

Σημειώνεται πως η ρομποτική αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της μεταμόρφωσης της Hyundai σε έναν πάροχο έξυπνων λύσεων κινητικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο όμιλος έχει αποκτήσει ήδη την εταιρεία τεχνολογίας, Boston Dynamics, εστιάζοντας στην προώθηση της ρομποτικής ως ένα μέτρο βελτίωσης της ζωής των ανθρώπων μέσω μιας σειράς λύσεων κινητικότητας. Έτσι, ρομποτική και κινητικότητα λειτουργούν συνδυαστικά, αποτελώντας από κοινού ένα μέσο που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία στην κάθε εταιρεία, βελτιώνοντας παράλληλα τη ζωή του κάθε ανθρώπου. Αρχή θα γίνει με ένα οικοσύστημα Mobility of Things (MoT), το οποίο βασίζεται στη ρομποτική.
 
Κάπως έτσι και σύμφωνα με τη νέα στρατηγική «Metamobility», η Hyundai φιλοδοξεί να παρουσιάσει μια πρωτοποριακή έξυπνη συσκευή, η οποία θα επεκτείνει τον ρόλο της κινητικότητας στην εικονική πραγματικότητα (VR), επιτρέποντας τελικά στους ανθρώπους να ξεπεράσουν τους φυσικούς περιορισμούς κίνησης στον χωροχρόνο. Στο ίδιο πλαίσιο, η εταιρεία παρουσίασε το πώς τα ρομπότ θα μπορούν να αποτελέσουν τον σύνδεσμο μεταξύ του πραγματικού και του εικονικού κόσμου, επιτρέποντας στους χρήστες να προβαίνουν σε αλλαγές στο μετασύμπαν που θα εμφανίζονται στην πραγματικότητα. Συνέχεια του άρθρου >>>