Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Εξαιρετικά δυναμικές είναι οι εκδόσεις «Sport» του νέου Ford Transit Custom ενώ…

… η ενεργητική ασφάλεια του μοντέλου ενισχύεται σημαντικά από την ύπαρξη πολλαπλών νέων τεχνολογικών καινοτομιών.

Πληθώρα εκδόσεων – τεχνολογικών καινοτομιών

Το νέο Transit Custom θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με δύο μήκη μεταξονίου, δύο ύψη οροφής και μεικτό βάρος από 2,6 – 3,4t., με το ωφέλιμο φορτίο των εκδόσεων Van να ανέρχεται έως στα 1.450 κιλά και τον όγκο του χώρου φόρτωσης έως στα 8,3 κ.μ. αντίστοιχα.
Παράλληλα, θα είναι διαθέσιμες και εκδόσεις Van με διπλή σειρά καθισμάτων καθώς και οι επιβατικές εκδόσεις Kombi με δυνατότητα μεταφοράς έως και 9 επιβατών, στις οποίες η εταιρεία θα προσφέρει ακόμη και σύστημα αερανάρτησης για τον πίσω άξονα.
Μεταξύ αυτών, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι κορυφαίες εκδόσεις «Sport» (με ισχύ 170 ίππων) που θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις εκδόσεις αμαξώματος, με χαρακτηριστικά στοιχεία τους τις δύο λωρίδες που διατρέχουν κατά μήκος το όχημα (κάλυμμα κινητήρα, οροφή, πίσω μέρος), τις πολλαπλές δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, διάφορα ειδικά αυτοκόλλητα στο εξωτερικό του οχήματος, νέου τύπου ζάντες αλουμινίου κ.ο.κ.
Παράλληλα όμως, το νέο Transit Custom εφοδιάζεται με ένα εντελώς νέο σύστημα αισθητήρων, καμερών και ραντάρ που αναβαθμίζουν τη λειτουργία των πολλαπλών ηλεκτρονικών συστημάτων ασφάλειας που ενσωματώνει ο εξοπλισμός του.
Μεταξύ αυτών αξίζει να αναφέρουμε το «Intelligent Speed Assist» που χάρη στο «Traffic Sign Recognition» ρυθμίζει την μέγιστη ταχύτητα του οχήματος αναλόγως των πινακίδων με τα όρια ταχύτητας.
Επιπρόσθετα, θα είναι το πρώτο ελαφρύ επαγγελματικό της Ford στην Ευρώπη με σύστημα «Blind Spot Information System» με «Cross Traffic Alert» που ουσιαστικά, εκμηδενίζουν τα «νεκρά» σημεία στο οπτικό πεδίο του οδηγού αναφορικά με τα όσα συμβαίνουν στο πίσω μέρος του οχήματος (π.χ. κατά την οπισθοπορεία, την έξοδο από κάποιο parking κ.ο.κ.).
Τέλος, το σύστημα «Pre-Collision Assist» φέρει πλέον τη λειτουργία «Pedestrian Detection» που είναι σε θέση να ανιχνεύει ακόμη και πεζούς που ενδεχομένως να βρεθούν στον δρόμο του οχήματος (ακόμη και κατά τη διάρκεια νύχτας).
Τέλος, δεν πρέπει να παραβλέπουμε επιπλέον τεχνολογικές λύσεις όπως οι: Lane Keeping Alert, Driver Alert, Auto High Beam, Rear View Camera, Adaptive Cruise Control, Side Wind Stabilisation κ.ο.κ.

 

 

ΟΔΗΓΟΥΜΕ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ford - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ