Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Ο αναβαθμισμένος εσωτερικός διάκοσμος του νέου Daily διακρίνεται μεταξύ άλλων για τους πολλαπλούς αποθηκευτικούς χώρους του.

… ιδιαίτερη βαρύτητα έχει δοθεί στην εργονομία των διαφόρων χειριστηρίων του οχήματος.

Τα καθίσματα έχουν επίσης βελτιωθεί ως προς το επίπεδο της άνεσης που προσφέρουν ενώ…

Αναβαθμισμένη καμπίνα με αυξημένους χώρους

Tο νέο Iveco Daily Euro6 υιοθετεί πολλαπλά νέα στοιχεία που αναβαθμίζουν τα επίπεδα άνεσης και λειτουργικότητας στο εσωτερικό της καμπίνας. Η ηχομόνωση έχει βελτιωθεί και τα επίπεδα του θορύβου που γίνονται αντιληπτά στο εσωτερικό της έχουν μειωθεί κατά 4 dB ενώ, τα επίπεδα του συνολικού θορύβου που παράγεται κατά τη λειτουργία του οχήματος, έχουν μειωθεί αντίστοιχα κατά 8%. 
Στο εσωτερικό της καμπίνας συναντάμε νέες επενδύσεις ενώ έχουν μεταβληθεί και οι αποθηκευτικοί χώροι που πλέον ανέρχονται στους 18 και έχουν εξελιχθεί με γνώμονα την βέλτιστη λειτουργικότητα και εργονομία τους. Το νέο δερμάτινο τιμόνι, τα πιο «αφράτα» υποβραχιόνια αλλά και ένα νέο σύστημα πολυμέσων αποτελούν ορισμένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα της αναβάθμισης του εσωτερικού διακόσμου ενώ, δεν μπορούμε να παραλείψουμε τη νέα βάση στήριξης πολλαπλών αντικειμένων (εγγράφων, κινητών τηλεφώνων κ.ο.κ.) στο πάνω μέρος του ταμπλό. Σε συνδυασμό με τις πολλαπλές νέες παροχές ρεύματος για την φόρτιση ηλεκτρονικών συσκευών, ο σύγχρονος επαγγελματίας είναι σε θέση να μετατρέψει το εσωτερικό της καμπίνας του νέου Daily σε έναν πολύ-λειτουργικό χώρο εργασίας. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Iveco - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ