Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης

Η τεράστια γκάμα εκδόσεων του Daily περιλαμβάνει επιλογές με μονή ή διπλή καμπίνα, κλειστή ή ανοιχτή καρότσα, mini-buses για έως 22 επιβάτες αλλά και αμιγώς ηλεκτροκίνητες εφαρμογές.

Τεράστια γκάμα εκδόσεων και επιλογών

Μια από τις βασικότερες παραμέτρους που έχουν συμβάλει στην εξαιρετική εμπορική πορεία του Iveco Daily από την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκε είναι η ιδιαίτερα ευρεία γκάμα εκδόσεων στις οποίες προσφέρεται. 
Ανάλογα με την αγορά, το νέο Daily είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις με μεικτό βάρος από 3,3 – 7,2t. ενώ ειδικά οι εκδόσεις Van, προσφέρουν χώρο φόρτωσης με ωφέλιμο όγκο από 7,3 – 19,6 κ.μ. 
Φυσικά, τεράστια είναι και η ποικιλία εκδόσεων ως προς τον τύπο του αμαξώματος με επιλογές με μονή ή διπλή καμπίνα, ανοικτή ή και ανατρεπόμενη καρότσα, εκδόσεις καμπίνας – σασί κ.ο.κ. που είναι σε θέση να υποστηρίξουν μια ευρεία παλέτα υπερκατασκευών αλλά και ειδικές εφαρμογές όπως ασθενοφόρα, αυτοκινούμενα τροχόσπιτα, απορριμματοφόρα, οχήματα οδικής βοήθειας κ.ο.κ.
Σε αυτό άλλωστε συμβάλλει σημαντικά και το μέγιστο μήκος του μεταξονίου που ανέρχεται έως και στα 5.100 χλστ.
Καταλήγοντας αξίζει να αναφέρουμε πως όλες οι αλλαγές που προαναφέραμε ισχύουν και για τις «επιβατικές» εκδόσεις του Daily που ανάλογα με την έκδοση, την χωροταξική διαρρύθμιση του εσωτερικού και τη χρήση για την οποία προορίζονται, είναι σε θέση να υποστηρίξουν έως και 22 επιβάτες στο εσωτερικό τους. 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Iveco - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ